Je winkelwagen is leeg
Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code herfstvuur10
Cucina Italia
De lekkerste Italiaanse gerechten maak je gemakkelijk zelf met de BBQ buiten kookkachel!
Tover met gemak de lekkerste pizza, pasta en antipasti op tafel
La Bella Vita!
De warme zomerdagen in Nederland kun je nóg leuker en lekkerder maken met onze favoriete recepten.
Wij hebben voor iedereen wat lekkers in de Italiaanse Cucina van het VUUR LAB.
Schenk een lekker koud drankje in en geniet van een zwoele, smaakvolle en sfeervolle maaltijd, bereid op echt vuur.
Zet deze lekkere VUUR LAB. Cucina Playlist op!
Bij lekker eten hoort natuurlijk een fijne playlist!
Kom alvast in de stemming met deze lekkere muziek.
LUISTER ONZE CUCINA VUUR LAB. FAVORIETEN
Antipasti plank
Er is niets lekkerder dan een goede antipasti !
Zelf antipasti maken is heel makkelijk!
Maak bijvoorbeeld een lekkere Italiaanse borrelplank Italiaanse voorgerechtjes die gegeten worden voor de maaltijd.
Italianen eten het altijd aan het begin van het diner. Eigenlijk is het gewoon een verzameling van Italiaanse voorgerechtjes bij elkaar.
Serveer een lekkere Italiaanse kruidenboter met zelfgebakken borrelbrood Focaccia van Pineut.
Één van onze favorieten is natuurlijk Bruschetta!
Wij hebben een heerlijke mix voor Bruschetta in het assortiment van The Man With The Pan!
Recept Italiaanse Bruschetta
Deze bruschetta kruidenmix van The Man With The Pan is multi inzetbaar als instant saus voor pasta, pesto en nog veel meer. Smullen!
Met wie ga jij genieten van deze lekkere bruschetta's?
Wat heb je nodig?
75 ml water
Brood (wit of bruin, wat je zelf lekker vind) Stokbrood of ciabatta
Tomaten (wij gebruikten Tasty cherry tomaatjes)
Plankje van hout, bijvoorbeeld een rookplankje
Een lepel
Een bakje
Hoe maak je de bruschetta mix klaar?
Doe de bruschetta kruidenmix in een bakje
Voeg water en olie toe
Goed roeren
Snij de tomaatjes
Smeer op geroosterd brood en leg de tomaatjes erover heen
Of gebruik als dipper.
Slurp jij ook je Spaghetti slierten?
Moeite met Spaghetti op je vork rollen?
Doe dan gewoon zoals de Italianen dat doen...
Neem een grote hap en slurp de Spaghetti naar binnen!
In dit blog lees je alles over onze favoriete Spaghetti en éénpansgerechten.
Zin in een lekkere Italiaanse kaasfondue avond?
Probeer dan eens deze Italiaanse truffel kaasfondue met geschaafde zomertruffel
Deze ambachtelijke truffel kaasfondue is gemaakt van Nederlandse boerderijkazen, Italiaanse witte wijn en echte vers geschaafde truffel.
De kaasfondue is vrij van smaakversterkers en conserveringsmiddelen.
Super lekker voor bij de borrel tijdens een zomeravond en natuurlijk leuk om cadeau te geven of te krijgen.
Serveer met stukjes focaccia, stokbrood of een lekkere ciabatta.
Stukjes groenten zoals, gebakken champignons, geblancheerde bloemkool en/of broccoli.
Pizza van de BBQ
De lekkerste pizza eet je echt niet alleen in Italië
Maak een pizzaoven van de BBQ buiten kookkachel!
Met simpelweg een pizzasteen en een terracotta pot of grote deksel tover je jouw VUUR LAB. kachel om tot een echt oventje.
Italiaanse pizza tosti's uit het wafelijzer
Bak deze kampvuur pizza tosti's samen met de kids!
Beleg je eigen kampvuur pizza tosti!
Iedereen kan zelf bepalen wat erop gaat als beleg.
Wij hebben altijd mozzarella, parmezaan, tomaatjes, verse basilicum en een pot pastasaus.
Maar je kunt ook als extra champignons, rode ui en pesto ertussen doen.
Buon Appetito!
Wat heb je nodig voor onze kampvuur pizza tosti's?
Hout, kleine en grotere stukken hout
Gerei om het hout mee op te stoken, denk bijvoorbeeld aan zelf verzameld hout
Brood (wit of bruin, wat je zelf lekker vind)
Tomatensaus of puree, mozzarella, cherry tomaatjes, verse basilicum, paprika's, ui, (achter)ham, parmezaanse kaas (alles optioneel natuurlijk)
Een bord
Een snijplank om je ingrediënten op de snijden
Ooni Fyra Pizzaoven met houtpellets
Bak de knapperigste pizza's met de Ooni Fyra Pizza oven!
Heb jij ook altijd al je eigen pizza oven willen hebben?
Deze houtpallet gestookte pizza oven is ideaal om me te nemen naar de camping, op de boot of in een vakantie huisje!
Binnen 15 minuten is de Ooni Pizza oven klaar voor gebruik.
De Ooni Fyra Pizza oven is de nieuwste ultieme houtpellet gestookte pizza oven.
Ontworpen voor optimaal warmte isolatie, dit in combinatie met de natuurlijke efficiëntie van houtpellets resulteert in een buitengewone kookervaring, maximale brandtijd en minimale energieverspilling.
De ingenieuze pellethopper stookt op hardloofhout pellets.
De Ooni Fyra is in 15 minuten klaar voor gebruik en bereikt temperaturen tot 500°C,
waardoor de authentieke Napolitaanse pizza in slechts 60 seconden wordt gebakken.
Bovendien is de Ooni Fyra heel licht en draagbaar met een gewicht van slechts 10 kg.
Ooni Fyra is de trotse opvolger van de beroemde Ooni 3, ‘s werelds eerste draagbare pizza oven op houtpellets!