Ihr Warenkorb ist leer



Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Winterfeuer10



Hartige popcorn met rozemarijn & parmezaan voor bij de borrel
Zet eens wat anders op tafel tijdens het borreluurtje!
Deze hartige popcorn uit de Dutch oven is makkelijk te bereiden
De combinatie van parmezaanse kaas, rozemarijn en zeezout gaat ontzettend lekker samen met de popcorn.
Serveer in een mooi kommetje en smullen maar!
Lees gauw verder en maak het lekker zelf.
Genießen Sie Ihr Essen.
Wat heb je nodig voor de parmezaan rozemarijn popcorn?
Onderstaande tools zijn handig om te gebruiken:
Beleuchtung von Woks en Hout om de kachel met te stoken
Heizen Sie den BBQ-Outdoor-Kocher an und puffen Sie bald das leckerste Popcorn!
Wie macht man dieses köstliche Popcorn?
Schalten Sie den BBQ-Outdoor-Kocher ein, so dass er eine gute Temperatur hat.
Den Topf auf den Herd stellen und das Olivenöl hineingießen.
Zodra de Olivenöl glinstert, voeg je de geperste teentjes knoflook en 2 verse takjes rozemarijn toe. Fruit tot ze geurig zijn.
Die Rosmarinzweige und die Knoblauchzehen entfernen und beiseite stellen.
Doe wat popcorn in de dutch oven en dek af. Voeg de rest van de popcorn toe zodra ze gepoft zijn en roer om, om ze met olie te bedekken.
Dek af met het deksel en laat een kleine opening zodat de stoom kan ontsnappen.
Luister tot het knallen afneemt en haal van het vuur, zorg ervoor dat je het niet te lang aan laat staan, want dan verbrandt de popcorn gemakkelijk.
Den Rosmarin hacken und unterrühren.
Voeg parmezaanse kaas, zout en extra olijfolie naar smaak toe. Meng en serveer warm. Eet smakelijk!