Biologische Beefburgers met gegrilde groenten - Het Vuur LAB.
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Frühlingsfeuer10

Waarom binnen koken als het ook in de buitenlucht kan?

Willkommen auf der Seite mit den Rezepten!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Biologische Beefburgers met gegrilde groenten. Een makkelijk en basic gerecht wat één van onze medewerkers op een doordeweekse dag heeft bereid. Waarom zou je het binnen koken als het ook buiten kan?

Een snelle en gezonde BBQ hap!

Biologische Beefburgers onderscheiden zich door hun hogere kwaliteit en smaak. Een goede keuze dus voor een doordeweekse maaltijd! Vul jouw Beefburgers aan met een mix aan verschillende groenten. Onze Cast Iron grillpan is de ideale pan om prachtige laagje aan groenten te geven.

Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!

Wat heb je nodig voor deze Biologische Beefburgers met gegrilde groenten?

Für zwei Personen:

BBQ Outdoor-Kochherd VUUR LAB. (Diesmal haben wir mit dem XL gekocht)
Kokosnussbriketts und Anzündhölzer
Olijfolie + kwastje
Spies voor de champignons
Biologische Beefburgers (Albert Heijn)
Kastanje champignons
Rote Zwiebel
Rode zoete puntpaprika
Bimi
Stokbrood en kruidenboter
Vorbereitung
Beginnen Sie damit, das Brikettgitter in den BBQ-Ofen zu legen.
Füllen Sie den Grillanzünder mit den Kokosnussbriketts und dem Anzündholz und warten Sie etwa 20 Minuten, bis er bereit ist, den Grill anzuwerfen.
Gießen Sie den BBQ-Starter leer auf den Brikettrost, dann stellen Sie den Grillrost in den BBQ-Ofen.
Smeer met het kwastje wat olijfolie op het grillrooster en geef de Biologische Beefburgers hun plaats.
Houd de Biologische Beefburgers in de gaten en draai ze om de zoveel tijd even om met de BBQ spatel. Leg ook het grillpannetje op het grillrooster.
Snijd de paprika en rode ui in platte vierhoekige stukjes, leg het vervolgens samen met de bimi in het grillpannetje.
Leg de bimi op het grillrooster en houd het goed in de gaten.
Plaats de champignons op een spies, smeer er met het kwastje wat olie overheen en leg het erbij op het grillrooster.
Houd alles wat in de gaten en kook met gevoel. Kijk wat er gebeurd en wanneer het goed voelt kan je heerlijk eten!