Ihr Warenkorb ist leer
Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Winterfeuer10
Dit lekkere recept is van Melani Huttu gemaakt voor Barebones
Steek het vuur aan en maak dit makkelijke recept met bonen in de Dutch Oven
Maak dit smakelijke recept samen met vrienden, het gezin of knus met z'n twee tijdens een Datenight
Een knetterend kampvuur met langzaam sudderende, gekruide bonen in een gietijzeren pot is hart en maag verwarmend!
Een saus van tomaat, uien, knoflook, bruine suiker en zoute boerenham vormt samen een stevige saus. Lees gauw verder en maak deze heerlijke Dutch oven baked beans!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze hartige kampvuur S'mores.
Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!
Wat heb je nodig voor deze bonenschotel uit de Dutch oven
1 ui, fijngesneden
8-10 ons boerenham, in blokjes
3 teentjes knoflook, geplet
1 theelepel gerookte paprika
Vier blikken van 425 gram cannellinibonen, uitgelekt
2 kopjes tomatenpassata
1/2 kopje tomatenketchup
1 kopje runderbouillon (1⁄2 kopje gereserveerd )
2 eetlepels worcestersaus
2 eetlepels balsamicoazijn
1/2 kopje zachte bruine suiker
2 eetlepels hete saus (als je het pittig wilt hebben)
zout en peper naar smaak
Olivenöl
Holz
Beleuchtung von Woks
Borden, kommetjes en bestek
Genieten maar!
Vorbereitung
Steek de Cowboy Grill aan met aanmaakwokkels en het hout
Bak de ui en de stukjes boerenham in een Barebones Enamel Coated Dutch Oven in olijfolie tot ze goudbruin en geurig zijn.
Voeg de knoflook en gerookte paprika toe en bak nog 30 seconden.
Voeg de uitgelekte bonen toe. Giet de overige ingrediënten erbij. Plaats op laag brandende kolen en laat zachtjes sudderen gedurende 30-40 minuten, af en toe roeren.
Extra bouillon kan worden toegevoegd om te voorkomen dat de bodem aanbrandt. (Let op: deze kunnen ook op een fornuis worden gekookt.)
Zodra de saus is ingedikt, haal je de bonen van het vuur en laat je ze afkoelen voordat je ze serveert. Deze zijn heerlijk als bijgerecht of als hoofdgerecht, compleet met brood en een gebakken ei erbovenop.
Deze kampvuurbonen zijn het lekkerst rond een kampvuur mooi verhaal en je favoriete drankje om op te warmen.
ESSEN SIE SCHMACKHAFT!