Kampvuur boterkoek uit de Dutch Oven - Het Vuur LAB.
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Winterfeuer10

Maak het lekker zelf met de veelzijdige Dutch Oven

Dit is een leuk en makkelijk recept voor iedereen die van bakken houdt! Makkelijk te bereiden met de Dutch Oven in de BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB.

We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit leuke recept voor het maken van een kampvuur boterkoek.

Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!

Was brauchen Sie für dieses Rezept?

Wij maakten een dubbele boterkoek in een grote Dutch oven.
Hiervoor gebruikten wij:

2 x een pak Koopmans, mix voor boterkoek
2 Biologische eieren
Amandelschaafsel
400 gram Biologische roomboter (op kamertemperatuur)
Gabel
Komm
Mischpult
Bakpapier
BBQ Outdoor-Kochherd
Briketten of kokosbriketten
BBQ-Vorspeise
Aanmaakwokkels, aansteker of lucifers
Viel Spaß!
Vorbereitung
Zet de BBQ buiten kookkachel op een stevige plek
Vul de BBQ starter met kokosbriketten en steek deze aan
Maak ondertussen de mix klaar, doe de twee verpakkingen mix voor boterkoek in een kom met 1/3 van het ei, en de zachte boter. Mix dit goed door elkaar tot een mooie bal. Leg het bakpapier in de Dutch oven en verdeel hierop de boterkoek bal. Druk aan, bestrooi met de amandelen en bestrijk als laatste met het eigeel.
Als de kokosbriketten vuurrood zijn (na circa 20 minuten) leg je deze op het brikettenrooster
Plaats de Dutch oven op de kolen en leg de deksel vol met kolen
Bak de boterkoek in circa 20 minuten gaar.
Laat afkoelen en haal de boterkoek na circa 25 minuten uit de Dutch oven
Snij in mooie punten
Guten Appetit!
Kampvuur boterkoek gesneden op snijplank