Oven Dish recept met wortels, pastinaak & zoete aardappelen - Het VUUR LAB.
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Herbstfeuer10

Stook de Outdooroven lekker hoog op!

Willkommen auf der Seite mit den Rezepten!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze heerlijke Oven Dish schotel met kleurrijke groentes!

Recept van Weltvree

Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!

Was brauchen Sie?

Voor6 porties

6 wortelen
6 pastinaken
1,2 kg zoete aardappelen
2 rote Zwiebeln
3 takjes tijm
3 takjes rozemarijn
Olivenöl
zout en peper
Hout om de Outdooroven met te stoken

Roeren maar!

Vorbereitung

Hoe maak je deze heerlijke ovenschotel?

Stook de Outdooroven ruim van te voren op zodat deze goed op temperatuur is.
Schil de wortelen, aardappelen en pastinaken. Snijd in stukken van ongeveer dezelfde grootte. Snijd de uien in ringen van 1,5 cm.
Meng de groenten en uiringen met de verse tijm en rozemarijn. Besprenkel rijkelijk met olijfolie om ervoor te zorgen dat alles goed bedekt is. Voeg dan zout en peper naar smaak toe en schep alles door elkaar.
Verdeel gelijkmatig over een of twee borden en plaats in de Outdooroven.
Controleer na 10-15 minuten en schep de groenten voorzichtig om. Rooster nog 10-15 minuten tot de groenten zacht zijn.