Ihr Warenkorb ist leer
Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Herbstfeuer10
Recept voor heerlijke Pimientos de Padron
Heerlijk smakelijk Tapas gerecht uit Spanje !
Ontdek de verrukkelijke smaak van de Pimientos de Padron. Deze kleine, groene en geurige Spaanse pepertjes komen oorspronkelijk uit de regio Padrón in Galicië, waar ze ook hun naam aan te danken hebben. Ze zijn heerlijk als tapasgerecht en worden vaak gebakken/gegrild en bestrooid met grof zeezout. Om je vingers bij af te likken zo lekker!
Zet de BBQ buiten kookkachel alvast aan!
Willkommen auf der Seite mit den Rezepten des VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken deze Pimientos de Padron op de BBQ buiten kookkachel in een gietijzeren grillpan.
Recept van het VUUR LAB. !
Heb je ook een lekker kampvuur recept? En wil je het met ons delen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!
Was brauchen Sie?
Zutaten:
Bakje Padron pepers
Olivenöl
BBQ tang of spatel
(zee)zout
Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!
Vorbereitung
Hoe maak je deze heerlijke Pimentos de Padron?
Zet de BBQ buiten kookkachel aan of andere vuurplaats zodat deze goed op temperatuur is.
Doe de padron pepers in een pan met olijfolie, wij gebruikten dit keer onze Grillpfanne aus Gusseisen.
Roer regelmatig, tot ze aan alle kanten bruin en licht gekaramelliseerd zijn.
De pepers moeten zacht worden, maar nog steeds een beetje knapperig zijn.
Ongeveer 5-7 minuten in een pan op middelhoog vuur.
Strooi vervolgens naar smaak (zee)zout over de pepers en serveer direct.