Smokey BBQ Pineapple - Het Vuur LAB.
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code nazomer10

Sluit het BBQ Feestje goed af met deze heerlijke warme ananas uit het vuur

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Smokey BBQ Pineapple. Zeer smaakvol en ontzettend makkelijk om te maken.

Iwan van OER BBQ maakte dit nagerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Iedereen was ontzettend enthousiast over het heerlijk eten, deze warme ananas was een heerlijke afsluiter van de avond!

Heerlijk recept voor iedereen die gek is op ananas

Ben jij gek op ananas? Dan is dit recept echt iets voor jou. De ananas lig uren lang te smeulen de hete kooltjes op het brikettenrooster van de BBQ Buiten kookkachel. Als je klaar bent met barbecueën is dit zoete nagerecht de kers op de taart!

TIPP:
Serveer de warme ananas met een klein glaasje Jack Daniels Tennessee Fire bij dit nagerechtje.

Dit is een blend van Jack Daniels Old No. 7 en een hete en scherpe kaneellikeur.
Het resultaat is een drank met een uitzonderlijk zachte smaak en een vurige afdronk.

Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!

Wat heb je nodig voor deze Smokey BBQ Pineapple?

Voor vier personen:

1 verse Ananas
BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Briketts, Holzkohle und Anzündhölzer
Zimt
Bruine basterdsuiker

Vorbereitung

Plaats het briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Füllen Sie den Grillanzünder mit Kohlen, Briketts und Anzündholz und warten Sie etwa 20 Minuten, bis er bereit ist, den Grill anzuwerfen.
Leeren Sie die Grillanzünder auf den Brikettrost.
Leg de ananas in de hete kooltjes
Laat de ananas smeulen in hete kolen net zo lang tot deze aan de buitenkant zacht aanvoelt de ananas zal zwart kleuren dat is verder geen probleem. Af en toe draai je de ananas om de andere kant te verwarmen.
Als je denkt dat hij klaar is snij je de buitenkant eraf je kan dan het binnenster er uitsnijden als je wil en leuke blokjes schijfjes ervan snijden daarover strooi je bruine basterdsuiker en een goede snuff kaneel.
Serveer de stukjes warme ananas op een mooie schaal, Raucherbrett oder Zeichen
Tip: Serveer er een glaasje Jack Daniels Tennessee Fire an!