Ihr Warenkorb ist leer
Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Herbstfeuer10
Klaar terwijl jij lekker onderuit zakt bij het kampvuur
Gesmolten camembert met honing en pecannoten is altijd een goed idee!
Dit recept is makkelijk te maken.
Om in de winter- en herfstsfeer te komen is dit een fantastisch borrelhapje.
Lekker smeuïg en vol smaak.
Steek het vuur in de vuurschaal gezellig aan en maak zelf dit rookplank gerechtje.
Speziell für burgundische Outdoor-Köche
Willkommen auf der Seite mit den Rezepten!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze makkelijke en smaakvolle camembert met honing en pecannootjes klaar op een rookplankje met de driepoot set en grillrooster van het VUUR LAB.®
Lik je vingers af bij dit smeuïge camembert gerechtje van de cederhouten rookplank
Das ist es, was Sie wollen!
Camembert is een witte schimmelkaas, die van koemelk wordt gemaakt. De gebruikte schimmel is Penicillium camemberti. Wij gebruiken het vaak op een rookplankje en maken er een feestje van tijdens een borreluurtje bij een kampvuurtje.
De combi van hartig, zoet en een knapperig peccannootje is echt fantastisch. De rijke smaak van de pecannoot en zijn boterachtige, knapperige structuur maakt ze perfect voor zowel zoete als hartige gerechten.
Überzeugen Sie sich selbst!
Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!
Wat heb je nodig voor dit camembert recept?
Zutaten für zwei Personen:
1 Camembert-Käse
Honig
Pekannüsse
Baguette
Werkzeuge
Superfoods aufgepasst, dieses Rezept ist eine Vitaminbombe!
Vorbereitung
Zet de VUUR LAB.® driepoot set met hangend grillrooster op een stevige plek in de tuin zet de vuurschaal eronder
Steek het vuur aan met de aanmaakwokkels
Laat het vuur mooi branden en leg er af en toe een stukje hout bij
Snij een klein keepje in de bovenzijde van de camembert en haal de 'korst' eraf
Doe een beetje honing over de camembert
Leg er een handje pecannoten bovenop
Die gefüllten Birnen auf das Räucherbrett legen
Leg de camembert op het rookplankje en neem het mee naar de driepoot set en leg het rookplankje op het hangende grillrooster. Let op dat het vuur laag blijft en de rookplank niet raakt, alleen verwarmen!
Wacht ongeveer 25 a 30 minuten tot de camembert lekker warm is en van binnen gesmolten!
Snij ondertussen wat stokbrood en haal het rookplankje van het rooster af.
Guten Appetit!