Tartaar burgertjes - Het VUUR LAB.
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Winterfeuer10

Naar eigen smaak en voorkeur

Willkommen auf der Seite mit den Rezepten!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag deze lekkere tartaar burgertjes. Één van onze medewerkers heeft deze heerlijke variatie gemaakt!

Gegrilde tartaartjes op de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel

Vaak wordt tartaar gewoon als los vlees gegeten, maar het is ook heerlijk als burger op een gegrild hamburger broodje! Kies zelf welke toevoeging jij op je burger wilt en welk bijgerecht je serveert. Maak je gerecht af met heerlijke salades, die je zowel zelf kan maken als kant en klaar kan vinden in de supermarkt.

Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!

Wat heb je nodig voor deze smakelijke Tartaar burgertjes?

Für zwei Personen:

BBQ Outdoor-Kochherd VUUR LAB. (Diesmal haben wir mit dem XL gekocht)
Kokos briketten, Anzündhölzer und passt zu
Olivenöl + kwastje
Snijplank + Messer
BBQ-Fan
2 stuks Tartaar burgertjes
2 stuks Hamburger broodjes
Radieschen
Voor op de burger: rode ui, plakjes augurk van Kesbeke, Zaanse mayonaise, Heinz ketchup
Zomersalade: rode en gele zoete puntpaprika, prei, spinazie, feta, Zaanse mayo, pijnboompitjes en gekookte eitjes
Kant en klare aardappel salade van de Aldi
Vorbereitung
Begin met het brikettenrooster op zijn plaats te leggen in de BBQ buiten kookkachel.
Vul de BBQ starter met de kokos briketten en aanmaakwokkels en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster en plaats het grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Giet wat olijfolie in een bakje en smeer wat olie over de prei met het kwastje. Leg de prei vervolgens met de BBQ tang op het grillrooster.
Snij de ui in wat stukjes en plaats het cast iron grill pannetje op het grillrooster. Leg de stukjes ui in het pannetje met de BBQ tang en spat er met het kwastje nog wat olijfolie op.
Wakker het vuur aan met de praktische BBQ ventilator.
Houd de ui wat in de gaten en draai af en toe de prei wat om met de BBQ tang. Leg vervolgens de runderworstjes ook op het grillrooster met de BBQ tang.
Verspreid wat zout en peper op de tartaar burgers en leg ze erbij op het grillrooster. Houd het vlees in de gaten en draai ze om de zoveel minuten even om.
Plaats de hamburgers broodjes op het grillrooster en grill het wat aan.
Maak de zomer salade klaar door de paprika's in stukjes te snijden, wat spinazie, pijnboompitjes, feta en Zaanse mayo toe te voegen. Vergeet ook niet wat gekookte eitjes!
Serveer de runderworstjes op een mooi bord.
Maak de tartaar burgers klaar met het hamburger brood, de tartaartjes, ui, plakjes augurk van Kesbeke, Zaanse mayonaise en Heinz ketchup. Natuurlijk te maken naar eigen smaak en voorkeur.
Serveer de kant en klare aardappel salade en eetsmakelijk!