Ihr Warenkorb ist leer
Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Herbstfeuer10
Smaakvolle geroosterde pompoen met habibi veggie kruiden
Kleurrijk Buitenkoken is heerlijk en makkelijk!
Laat je smaakpapillen dansen met dit heerlijke herfstrecept
Willkommen auf der Seite mit den Rezepten des VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze Habibi Pumpkin in het grillrooster op de BBQ buiten kookkachel van het VUUR LAB.
Rezept
Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!
Was brauchen Sie?
Zutaten:
Biologische pompoen
Habibi Veggie kruiden
Olivenöl
Tools:
Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!
Vorbereitung
Hoe maak je deze heerlijke Habibi Pumpkin?
Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan en laat de temperatuur op ongeveer 200 graden komen.
Snij de Biologische pompoen in plakken van circa 1,5 a 2 cm dik
Leg de pompoen in een schaal en bestrooi met de habibi veggie kruiden en sprenkel er wat olijfolie overheen. Meng de kruiden met de olie over de pompoen.
Open het vis grillrooster en leg de plakken pompoen ertussen
Plaats het vis grillrooster met de pompoen op het warme grillrooster, hou de temperatuur in de BBQ buiten kookkachel rond de 200 graden
Rooster totdat de pompoen mooi zacht is en een gekarameliseerde bruine kleur heeft.
Genieten maar!