Vurige BBQ Jalapeño cheddar worstjes - Het Vuur LAB.
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code nazomer10

Laat je verrassen door de combinatie van worst, cheddar en rode Spaanse pepers

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de jalapeño cheddar worst.

Naast de vele gerechten die Iwan van OER BBQ heeft gemaakt tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!', zijn wij ook verrast met het gerecht: de Jalapeño cheddar worst.

Buiten koken is kunst!

Door de verse worstjes te vullen met jalapeño pepers en cheddar kaas is elke hap smaakvol. Het langzaam grillen van de worstjes op de BBQ buiten kookkachel zorgt ervoor dat de smaken heerlijk samen gaan, de buitenkant wordt knapperig terwijl de binnenkant smelt. Dit gerecht is perfect voor een zomerse barbecue, gegarandeerd lekker voor het hele gezin!

Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!

Wat heb je nodig voor deze lekkere jalapeño cheddar worstjes

Voor vier personen:

BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Briketts, Holzkohle und Anzündhölzer
Messer en snijplank
Verse worst of verse saucijsjes
Kipkruiden
Vers gesneden Spaanse pepers
Cheddar-Käse

Vorbereitung

Snij de bovenkant van de worstjes open of maak er een sleufje in met je vingers.
Strooi wat kipkruiden en gesneden pepers in de worstjes.
Füllen Sie den Grillanzünder mit Kohlen, Briketts und Anzündholz und warten Sie etwa 20 Minuten, bis er bereit ist, den Grill anzuwerfen.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster en plaats vervolgens de grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Laat de BBQ buiten kookkachel warm worden tot ongeveer een temperatuur van 65 graden en laat de worstjes 'Slow grillen'.
Leg wat plakjes cheddar kaas op de worstjes en laat het wat smelten.
Leg nu de worstjes op het hete gedeelte van de BBQ buiten kookkachel zodat het velletje aan de onderkant bruin wordt of zelfs kapot springt.
Smullen maar!