Ihr Warenkorb ist leer
Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Winterfeuer10
Rezept
Zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing
Een perfecte BBQ combinatie van smaak en texturen!
Leuk voor zomerse buitenkook feestjes!
Willkommen auf der Seite mit den Rezepten!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing.
Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van Feiertage sind, wie man feiert!'. Met gebruik van een streepje honing als laatste toevoeging waren wij zeer verrast!
Een heerlijke hapje of een verrassend bijgerecht
Puntpaprika's zijn vaak een welbekende toevoeging in de buitenkook wereld. Of je het nu bereid als bijgerecht of hoofdgerecht, het valt altijd wel in de smaak! Met puntpaprika kun je allerlei gerechten maken, voor dit recept hebben wij alleen geitenkaas en honing gebruikt. Het is een makkelijk recept om te maken en de bereiding duurt niet heel lang.
Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!
Wat heb je nodig voor deze zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing?
Für vier Personen:
BBQ Outdoor-Kochherd VUUR LAB. (Diesmal haben wir mit dem XL gekocht)
Briketts, Holzkohle und Anzündhölzer
Snijblok
Rode punt paprika's
Ziegenkäse
Honig
Vorbereitung
Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Füllen Sie den Grillanzünder mit Kohlen, Briketts und Anzündholz und warten Sie etwa 20 Minuten, bis er bereit ist, den Grill anzuwerfen.
Leeren Sie die Grillanzünder auf den Brikettrost.
Plaats de grillrooster ook in de BBQ buiten kookkachel en ga verder met de bereiding van de paprika.
Snijd de zoete puntpaprika door midden.
Verwijder de zaadlijsten.
Stop een paar kleine brokjes geitenkaas in de stukken punt paprika.
Leg de puntpaprika's op de grillbooster tot de geitenkaas zacht is geworden.
Verdeel de kaas wat beter over de puntpaprika's en voeg een streepje honing toe.
Serveer het met een leuke serveerplank en geniet!