Ihr Warenkorb ist leer
Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Herbstfeuer10
Fisch grillen und gleichzeitig räuchern?
Een rookplank is een pure natuurproduct en natuurlijke smaakmaker.
Vis grillen en roken tegelijkertijd.
Geef extra smaak aan jouw barbecuegerecht door het te bereiden op een cederhouten plankje
Wereldwijd werken chef-koks met de Western Red Cedar Wood rookplank
Vanwege de unieke, rijke en natuurlijke smaak die deze methode met zich meebrengt
Gezonde, vetvrije en smaakvolle manier om vis, gevogelte, vlees of zelfs vegetarische gerechten te bereiden.
Het rookplankje geeft een verfijnde smaak af, ideaal voor alle soorten gas- en briketten barbecues.
Vis grillen en roken tegelijkertijd.
De barbecue Raucherbretter plankjes zijn meerdere keren te gebruiken.
Koken op hout en met hout is heerlijk!
Welk rookplankje je ook kiest, je gerechtje smaakt verrukkelijk
Rookplanken zijn een pure en natuurlijke smaakmaker.
Je kunt er eindeloos mee variëren!
Was werden Sie vorbereiten?
Stuur ons jouw favoriete recept via info@vuurlab.nl
De oude indianen roosteren al vanuit de oudheid op cederhout!
Geef je vis een sublieme smaak met een Western Red Cedar Wood BBQ rookplankje!
Dit pure natuurproduct is een natuurlijke smaakmaker. Je kunt onze Raucherbretter gebruiken op de kamado, gasbarbecue, de buiten kookkachel, houtskool barbecue of in de oven.
De roken op hout is niet nieuw, de oude indianen roosteren al vanuit de oudheid op cederhout!
De trend is inmiddels al heel wat jaren overgewaaid.
Bij het VUUR LAB. kun je terecht voor diverse maten rookplanken van Western Red Cedar Wood.
Speciaal voor kleine gerechtjes zijn er de Tapas rookplanken! Bestel snel en gemakkelijk online.
Rookplanken als relatiegeschenk of kerstpakket?
Informeer naar de B2B mogelijkheden!
De rookplanken kunnen bedrukt worden met jullie eigen logo.