Waarom binnen koken als het buiten kan? - Het VUUR LAB.
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Winterfeuer10

Warum drinnen kochen, wenn man es auch draußen tun kann?

Borrelen, kokkerellen en genieten bij het vuur

Waarom zou je binnen koken als het buiten kan?

Of je nu simpel wat pannenkoekjes bakt of lekker aan de slag gaat met kabeljauwfilet en spek op een Western Red Cedar rookplankje...
Draußen schmeckt alles besser!

Geniet van de warmte van het vuur en tuur in de dansende vlammen

Laat na een lange werkweek of werkdag alles van je afglijden.
Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan, zet een luie stoel neer met wat kussens erin of een warme schapenvacht en strijk neer.

Geniet van de warmte van het vuur en tuur fijn in de dansende vlammen.
Onder het genot van een hapje en zelf bereid hapje.
Je kunt heerlijke gerechten bereiden op de bakplaat, het grillrooster of bijvoorbeeld in de wok.
Zo kun je het nuttige met het aangename combineren!
Wij zijn zelf razend enthousiast en ons motto is:
'Waarom binnen koken als het buiten kan!'

Shop de lekkerste producten voor bij het kampvuur

VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel Autumn

De leukste avonden beleef je buiten

Blozende wangen & Warme harten

Ontdek de mogelijkheden van het buiten koken met een driepoot-set.
Verras jouw gasten met zoete en hartige lekkernijen en geniet van de beleving.
Maak bijvoorbeeld een lekkere stoofpot in de heksenketel en grill als toetje of tussendoortje caramel appeltjes op een spies.

Karamelläpfel im Feuer

Geef je herfstgroenten wat extra pit

Ontdek de lekkerste kruidenmixen!
Tijdens ons laatste buitenkook avontuur gebruikten wij de Habibi-Gemüse kruidenmix van Natural Spices.
De herfstgroenten hebben wij gebakken op de plaat van de VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel en daarna gebruikt in een heerlijk stoofpotje.

Wirklich, Sie werden nicht genug davon bekommen.
Der Geschmack? Ingwer und Paprika sorgen für einen leicht süßen, aber würzigen und scharfen Geschmack.
Die grobe Textur der Zwiebelchips, des Kreuzkümmels und des Chilis geben dem Gemüse einen schönen knusprigen Biss und lassen das Gericht auch hübsch aussehen.

Maar het echte bonuspunt is natuurlijk dat jij voilà - zonder gedoe - een gezond, lekker gerecht van de Gitterrost tovert.

Habibi Veggie Herbstgemüse auf der Grillplatte VUUR LAB.® XL BBQ Outdoor-Kochherd