Your cart is empty
Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code winterfire10
Kaasfondue BBQ Tips voor het Pinksterweekend
Wij hebben de lekkerste kaasfondue tips voor je op een rijtje gezet
Maak het dit weekend extra gezellig en organiseer een Pinkster Kaasfondue BBQ!
Zet dit keer eens iets anders dan anders op het BBQ menu :), kies voor kaasfondue
Wij vinden het altijd erg lekker om kaasfondue op de barbecue klaar te maken.
Je kunt het als voorafje serveren bij de borrelplank maar ook als extra dipper voor de gegrilde Veggies of over je BBQ burger!
Ontdek alle smaken van Kaasfondue in blik. Je kunt kiezen uit; Truffelkaasfondue, Blauwaderkaasfondue en Hollandse kaasfondue in blik.
Proef de heerlijke truffel
Deze ambachtelijke Truffelkaasfondue is gemaakt op de Mekkerstee!
Super lekker voor bij de borrel en natuurlijk leuk om cadeau te geven of te krijgen.
Kijk ook bij de andere smaken kaasfondu.
Pittige Franse Blauwaderkaasfondue met mosselen van de plancha!
Hou je van mosselen en blauwaderkaas?
mix dan blauwader door je koekkaas kaasfondue of smelt een gorgonzola kaasje!
Niets is zo gezellig als je vrienden en familie uitnodigen voor een avond of middag genieten van kaasfondue.
Wil je deze keer indruk maken met gevarieerde en originele dips?
Welke dips zijn lekker?
We have listed the tastiest fish dip tips for you:
Delicious with garlic-marinated prawns!
Zeeuwse mosselen met blauwader kaasfondue
Whitefish combines wonderfully with the flavour of cheese fondue
Hollandse garnaaltjes mogen natuurlijk niet ontbreken in combinatie met onze onze Dutch cheese fondue
Bierkaasfondue met mosterd
Combineer twee van je favoriete producten uit blik; kaasfondue en bier!
Met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijke bierkaasfondue.
Use our Dutch cheese fondue as a base and add beer and possibly mustard to make something really special for once!
Biscuit cheese fondue met bier (en mosterd)
Voor vier personen
Benodigdheden;
1 Blik Dutch cheese fondue
100 ml canned pilsener
(Grove Dijonmosterd naar smaak)
Preparation
1. Heat the Dutch cheese fondue as stated on the packaging.
2. Schenk de fondue over in een klein steelpannetje en voeg al roerend het bier toe.
3. Voeg grove Dijonmosterd toe tot het geheel op smaak is.
4. Present the delicious cheese fondue on the table and enjoy your dips.
Goede dip-tips voor bij dit recept zijn:
-Geroosterde spruiten van de grill
- Gekookte krieltjes
- Gebakken worstjes
- Zachte pretzels
- Stukjes appel