Your cart is empty
Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code winterfire10
Recipe
Gevulde portobello met gorgonzola van licht pikante en kruidige smaak
Makkelijk en smaakvol gerecht voor op de buiten kookkachel en de tapas rookplankjes
Verwen je zelf met dit heerlijke gerecht
Welcome to the recipes page!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en introduceren daarom graag de gevulde portobello met gorganzola kaas en pesto.
Heerlijk recept voor de kaas liefhebbers
Ben jij gek op kaas? Dan is dit recept echt iets voor jou. De combinatie van een portobello en licht pikante en kruidige smaak van gorgonzola kaas is een populaire keuze onder de kaasliefhebbers. Ook is het lekker om er pesto aan de portobello toe te voegen.
Door dit gerecht op de rookplankjes van Western Red Cedar hout te maken, krijgt de portobello een heerlijke zoet-spicy rooksmaak.
Serveer de warme portobello's direct vanaf het warme rookplankje. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar ook onweerstaanbaar lekker!
Do you also have a tasty recipe? And would you like to share it with us?
Send us a email and we put it online.
Check out our other recipes on our recipes page!
Wat heb je nodig voor deze gevulde portobello met gorgonzola kaas
Preparation
Plaats het briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Fill the BBQ starter with coals, briquettes and kindling and wait about 20 minutes until it is ready to start the BBQ.
Empty the BBQ starter onto the briquette grate.
Plaats de bakplaat op de BBQ en gril de rookplankjes alvast een paar minuten aan (temperatuur van ongeveer 150 graden)
Maak de portobello schoon
Voeg aan de portobello een dikke klodder pesto en dikke plak gorgonzola kaas
Je kan het eventueel ook jouw favoriete kruiden toevoegen
Verplaats de portobello op de rookplankjes en leg ze op de bakplaat voor ongeveer 15 minuten (houd de portobello tussendoor in de gaten).
Haal de rookplankjes weer van de bakplaat af
Serveer de portobello op een feestelijke sign
Maak het gerecht af met verse kruiden en smullen maar!