Malse zalm met vis-a-vis kruiden - Het VUUR LAB.
Loader Fire Lab
Icon Brands
Free shipping from €75*
Finch
Pay afterwards with Klarna
Finch
in3 interest-free payments also for entrepreneurs

Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code winterfire10

Malse zalm met vis-a-vis kruiden is voor velen een favoriet

Welcome to the recipes page!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en hebben dit keer een favoriet van de meeste mensen, namelijk heerlijke verse gerookte zalm.

Maak de zalm op smaak met de lekkerste kruiden

Voor dit gerecht hebben we gebruik gemaakt van vis-a-vis kruiden. Een heerlijke kruidenmix onder ander van citroen, rozemarijn, dragon, knoflook en nog veel meer. Zelf hebben we nog extra zout toegevoegd en een schijfje citroen voor een verfrissende twist.

Door gebruik te maken van de tapas smoking boards krijgt de zalm nog een extra zoet-spicy rooksmaak. Dit zal de smaak van de zalm nog unieker maken!

Een portie van 100 gram zalm is voldoende voor één persoon, hoewel dit afhankelijk is van de gelegenheid. In ons geval hebben we één zalmmoot in tweeën gesneden.

Do you also have a tasty recipe? And would you like to share it with us?
Send us a email and we put it online.
Check out our other recipes on our recipes page!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke malse zalm

Preparation

Place the briquette grate in the BBQ outdoor cooking stove.
Vul de BBQ starter met kolen en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Empty the BBQ starter onto the briquette grate.
Plaats de grillrooster op de BBQ en houd het vuur in de gaten.
Rooster de tapas rookplankje op de grillrooster, zodat de aroma's van het hout vrij komen
Marineer de zalm met vis-a-vis kruiden en Zeeuwse zout
Snij de citroen in plakjes en leg de citroen schijfjes op de zalm
Move the salmon onto the smoking boards and place on the grill rack for about 20 minutes (keep an eye on the salmon in between).
Haal de rookplakjes weer van de grillrooster af en serveer het op een feestelijke plank
Decoreer de zalm met verse dille en eet smakelijk!