Margarita met bosbessen en verse munt - Het VUUR LAB.
Loader Fire Lab
Icon Brands
Free shipping from €75*
Finch
Pay afterwards with Klarna
Finch
in3 interest-free payments also for entrepreneurs

Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code winterfire10

Verfrissend en creatief met een randje van Tajin

Welcome to the recipes page!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze heerlijke Margarita met blauwe bessen en munt in de Tall Cups van Barebones.

Recept van Tory voor Barebones Living

Tory is een commerciële en lifestyle fotograaf en ontwerper gevestigd in Salt Lake City, Utah. Ze is gespecialiseerd in fotografie, videografie, creative direction en design en levert geïnspireerde en tijdloze beelden. Buiten haar werk houdt Tory van tuinieren, de bergen verkennen en etentjes organiseren. Ze houdt ook van reizen en het vastleggen van de schoonheid van nieuwe plaatsen.

Do you also have a tasty recipe? And would you like to share it with us?
Send us a email and we put it online.
Check out our other recipes on our recipes page!

Wat heb je nodig voor deze Margarita's met blauwe bessen en verse munt?

Voor 2 Tall Cups

IJs
Tequila
Triple Sec
Bosbessen muntsiroop (recept hieronder)
8 eetlepels Tajin of vlokkig zeezout
Verse limoenen
Takjes verse munt
Bevroren bosbessen (BIO+)
1 kopje suiker + 1 kopje water
Emaille Theepot
2-kleurige geëmailleerde tall cups

Roeren maar!

Preparation

Hoe maak je deze heerlijke Margarita's met bosbessen en munt?
Voorbereidingstijd: 15 min | Kooktijd: 5 min | Totale tijd: 20 min

Verwarm in een geëmailleerde teapot de bosbessen, munt, suiker en water tot het kookt.
Mix tot een gladde massa, zeef en laat 5 minuten sudderen. Laat afkoelen.
Meng de tequila, Triple Sec, bosbessen-muntsiroop en limoensap in een kan. Koel.
Rand glazen met limoenpartjes, dip in Tajin/zout.
Vul de glazen met ijs en giet het margaritamengsel erin.
Garneer met een munttakje en een met zout bestreken partje limoen.
Cheers!