Tartaar burgertjes - Het VUUR LAB.
Loader Fire Lab
Icon Brands
Free shipping from €75*
Finch
Pay afterwards with Klarna
Finch
in3 interest-free payments also for entrepreneurs

Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code winterfire10

Naar eigen smaak en voorkeur

Welcome to the recipes page!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag deze lekkere tartaar burgertjes. Één van onze medewerkers heeft deze heerlijke variatie gemaakt!

Gegrilde tartaartjes op de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel

Vaak wordt tartaar gewoon als los vlees gegeten, maar het is ook heerlijk als burger op een gegrild hamburger broodje! Kies zelf welke toevoeging jij op je burger wilt en welk bijgerecht je serveert. Maak je gerecht af met heerlijke salades, die je zowel zelf kan maken als kant en klaar kan vinden in de supermarkt.

Do you also have a tasty recipe? And would you like to share it with us?
Send us a email and we put it online.
Check out our other recipes on our recipes page!

Wat heb je nodig voor deze smakelijke Tartaar burgertjes?

Voor twee personen:

BBQ Outdoor cooking stove VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Kokos briketten, kindling woks and matches
Olive oil + kwastje
Snijplank + knife
BBQ fan
2 stuks Tartaar burgertjes
2 stuks Hamburger broodjes
Radishes
Voor op de burger: rode ui, plakjes augurk van Kesbeke, Zaanse mayonaise, Heinz ketchup
Zomersalade: rode en gele zoete puntpaprika, prei, spinazie, feta, Zaanse mayo, pijnboompitjes en gekookte eitjes
Kant en klare aardappel salade van de Aldi
Preparation
Begin met het brikettenrooster op zijn plaats te leggen in de BBQ buiten kookkachel.
Vul de BBQ starter met de kokos briketten en aanmaakwokkels en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster en plaats het grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Giet wat olijfolie in een bakje en smeer wat olie over de prei met het kwastje. Leg de prei vervolgens met de BBQ tang op het grillrooster.
Snij de ui in wat stukjes en plaats het cast iron grill pannetje op het grillrooster. Leg de stukjes ui in het pannetje met de BBQ tang en spat er met het kwastje nog wat olijfolie op.
Wakker het vuur aan met de praktische BBQ ventilator.
Houd de ui wat in de gaten en draai af en toe de prei wat om met de BBQ tang. Leg vervolgens de runderworstjes ook op het grillrooster met de BBQ tang.
Verspreid wat zout en peper op de tartaar burgers en leg ze erbij op het grillrooster. Houd het vlees in de gaten en draai ze om de zoveel minuten even om.
Plaats de hamburgers broodjes op het grillrooster en grill het wat aan.
Maak de zomer salade klaar door de paprika's in stukjes te snijden, wat spinazie, pijnboompitjes, feta en Zaanse mayo toe te voegen. Vergeet ook niet wat gekookte eitjes!
Serveer de runderworstjes op een mooi bord.
Maak de tartaar burgers klaar met het hamburger brood, de tartaartjes, ui, plakjes augurk van Kesbeke, Zaanse mayonaise en Heinz ketchup. Natuurlijk te maken naar eigen smaak en voorkeur.
Serveer de kant en klare aardappel salade en eetsmakelijk!