Your cart is empty
Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code winterfire10
Deze verwennerij is vooral populair bij Kids, kampeerders en Outdoor-liefhebbers
De combinatie van geroosterde warme marshmallows en speculaas is ontzettend lekker!
Dit recept is makkelijk te maken.
Om in de winter- en herfstsfeer te komen is dit een fantastisch dessert!
Lekker smeuïg en vol smaak.
Steek het vuur in de vuurschaal gezellig aan en maak het lekker zelf.
Dit recept is perfect om tijdens de herfst- of kerstvakantie te maken met de kinderen.
Nodig gezellig een paar vriendjes en/of vriendinnetjes uit en geniet van de lekkerste kampvuuravonturen.
Voor jong en oud een zoete verwennerij!
Welcome to the recipes page!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze makkelijke en smaakvolle speculaas S'Mores met vuurschaal van het VUUR LAB.®
Lik je vingers af bij dit knapperige en tevens smeuïge zoete gerechtje
Dit wil je!
Perfect voor bij de barbecue: S' Mores! Leg de speculaasjes alvast klaar. Rooster de marshmallows totdat ze beginnen te kleuren en te smelten. Leg ze op het speculaasje en leg er een tweede speculaasje bovenop. Smullen maar!
Do you also have a tasty recipe? And would you like to share it with us?
Send us a email and we put it online.
Check out our other recipes on our recipes page!
Wat heb je nodig voor deze speculaas 's mores
Ingredients
Een zak marshmallows of de caramel marshmallows van Smokey Goodness
Speculaasjes (met amandel)
Tools
Zoet, knapperig en warm met een vleugje magie
Preparation
Zet de VUUR LAB.® de vuurschaal op een stevige plek in de tuin, leg het hout erin en steek het vuur aan met aanmaakwokkels en lucifers.
Laat het vuur even 20 minuten branden tot er een mooi vuur is om mee te grillen en roosteren.
Leg er af en toe een stukje hout bij
Steek een marshmallow aan je spies
Rooster de marshmallow boven het vuur (pas op dat ie niet in de fik vliegt!)
Neem de tijd, niet in het vuur steken.
Als de marshmallow rondom warm is een een klein beetje carameliseert, dan haal je hem eraf en kun je er twee speculaasjes omheen doen.
Enjoy your meal!