Your cart is empty
Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code winterfire10
Recipe
Vurige BBQ Jalapeño cheddar worst
Een pittige sensatie op de BBQ buiten kookkachel
Laat je verrassen door de combinatie van worst, cheddar en rode Spaanse pepers
Welcome to the recipes page!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de jalapeño cheddar worst.
Naast de vele gerechten die Iwan van OER BBQ heeft gemaakt tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Holidays are how you celebrate!', zijn wij ook verrast met het gerecht: de Jalapeño cheddar worst.
Buiten koken is kunst!
Door de verse worstjes te vullen met jalapeño pepers en cheddar kaas is elke hap smaakvol. Het langzaam grillen van de worstjes op de BBQ buiten kookkachel zorgt ervoor dat de smaken heerlijk samen gaan, de buitenkant wordt knapperig terwijl de binnenkant smelt. Dit gerecht is perfect voor een zomerse barbecue, gegarandeerd lekker voor het hele gezin!
Do you also have a tasty recipe? And would you like to share it with us?
Send us a email and we put it online.
Check out our other recipes on our recipes page!
Wat heb je nodig voor deze lekkere jalapeño cheddar worstjes
For four people:
BBQ Outdoor cooking stove VUUR LAB. (We cooked with the XL this time)
Briquettes, coals and kindling woks
Knife en snijplank
Verse worst of verse saucijsjes
Kipkruiden
Vers gesneden Spaanse pepers
Cheddar cheese
Preparation
Snij de bovenkant van de worstjes open of maak er een sleufje in met je vingers.
Strooi wat kipkruiden en gesneden pepers in de worstjes.
Fill the BBQ starter with coals, briquettes and kindling and wait about 20 minutes until it is ready to start the BBQ.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster en plaats vervolgens de grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Laat de BBQ buiten kookkachel warm worden tot ongeveer een temperatuur van 65 graden en laat de worstjes 'Slow grillen'.
Leg wat plakjes cheddar kaas op de worstjes en laat het wat smelten.
Leg nu de worstjes op het hete gedeelte van de BBQ buiten kookkachel zodat het velletje aan de onderkant bruin wordt of zelfs kapot springt.
Smullen maar!