Your cart is empty
Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code winterfire10
Recipe
Zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing
Een perfecte BBQ combinatie van smaak en texturen!
Leuk voor zomerse buitenkook feestjes!
Welcome to the recipes page!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing.
Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Holidays are how you celebrate!'. Met gebruik van een streepje honing als laatste toevoeging waren wij zeer verrast!
Een heerlijke hapje of een verrassend bijgerecht
Puntpaprika's zijn vaak een welbekende toevoeging in de buitenkook wereld. Of je het nu bereid als bijgerecht of hoofdgerecht, het valt altijd wel in de smaak! Met puntpaprika kun je allerlei gerechten maken, voor dit recept hebben wij alleen geitenkaas en honing gebruikt. Het is een makkelijk recept om te maken en de bereiding duurt niet heel lang.
Do you also have a tasty recipe? And would you like to share it with us?
Send us a email and we put it online.
Check out our other recipes on our recipes page!
Wat heb je nodig voor deze zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing?
For four people:
BBQ Outdoor cooking stove VUUR LAB. (We cooked with the XL this time)
Briquettes, coals and kindling woks
Snijblok
Rode punt paprika's
Goat cheese
Honey
Preparation
Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Fill the BBQ starter with coals, briquettes and kindling and wait about 20 minutes until it is ready to start the BBQ.
Empty the BBQ starter onto the briquette grate.
Plaats de grillrooster ook in de BBQ buiten kookkachel en ga verder met de bereiding van de paprika.
Snijd de zoete puntpaprika door midden.
Verwijder de zaadlijsten.
Stop een paar kleine brokjes geitenkaas in de stukken punt paprika.
Leg de puntpaprika's op de grillbooster tot de geitenkaas zacht is geworden.
Verdeel de kaas wat beter over de puntpaprika's en voeg een streepje honing toe.
Serveer het met een leuke serveerplank en geniet!