Your cart is empty
Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code winterfire10
Summer fruit dessert with smoked wild peach
Hou je van experimenteren met fruit op de grill?
Maak dan dit lekkere recept met warm gerookte wilde perziken
Op het grillrooster van de BBQ XL buiten kookkachel hebben wij deze lekkere warm
gerookte wilde perziken bereidt op een Tapas smoking board van Western Red Cedar Wood.
Je kunt de perziken verwerken in een salade, serveren als bij gerecht of verwerken in een dessert.
Lees gauw verder en leer hoe je de lekkerste gerechten kunt bereiden op een rookplankje.
Make your taste buds dance
Dit heerlijke zomerfruit dessert is mega lekker!
De wilde perzik wordt ook wel Paraguayo, platte perzik of wilde bosperzik genoemd.
Deze perzik is een steenvrucht, net als een pruim of kers.
De vrucht bevat dus een harde, steenachtige pit.
Het sappige, stevige vruchtvlees is wit van kleur.
De wilde perzik heeft een verfijnde zoete smaak die sterker is dan die van de gewone perzik.
Zacht, zoet & Fris
Wij kozen voor een combinatie van warm gerookte wilde perzik,
Griekse yoghurt met granaatappel, cashewnootjes en bloedsinaasappel.
Fris, zoet en sappig tegelijk.