Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10
Recién llegados
Barbacoas
Vivir
En el exterior
Jardín
Comida y bebida
Accesorios
Estilo de vida
Baden
Idea de regalo
Contacto
Filtro
Categorías
Het watermeloen seizoen is eindelijk weer begonnen! In dit blog ontdek jij welke voordelen watermeloen met zich meebrengt. Een heerlijk verfrissend stukje fruit, waar iedereen dol op is. Als je er alleen al naar kijkt wordt je toch gelijk vrolijk :). Maar is watermeloen eigenlijk wel fruit? Dat ontdek je allemaal in deze blog en maak gegrilde watermeloen voor op de BBQ buiten kookkachel. Lees gauw verder!
Als je augurk zegt, dan zeggen wij Kesbeke! Wat is er nou lekkerder dan een echte augurk gemaakt door een Oer Hollands familiebedrijf? Tijdens een gezellige borrelavond ingerold in een plak ham, met een stuk leverworst of door de huisgemaakte tonijnsalade? Of wat dacht je van een augurkje bij de nasi? Het water loopt ons al in de mond. Ook in onze barbecue saus doen wij altijd een augurk! Deze saus maak je heel makkelijk en is heerlijk bij allerlei BBQ gerechtjes. Maak ‘m lekker zelf en geniet van deze overheerlijke saus!
Heb je de heerlijke siropen van Searoop uit Zeeland al ontdekt? Wij wel! In dit blog kun je meer lezen over de lekkere pairingsuggesties met alcoholvrije Searoop gecombineerd met smakelijke gerechten. Vers geperst appelsap met botanische kruiden en extracten van duinkruiden. Searoop is een biologische limonadesiroop uit het mooie Zeeland op basis van versgeperste biologische appels, duinkruiden en botanische kruiden. Heerlijk verfrissend met (bruis) water als dorstlesser, in een cocktail en/of een mocktail. Searoop wordt steeds vaker gebruikt in gerechten, dressings en in desserts. Laat jezelf verrassen!
Laat je smaakpapillen dansen met deze heerlijke gevulde pesto gorgonzola Portobello’s van de cederhouten rookplank. Ben jij gek op kaas? Dan is dit recept echt iets voor jou. De combinatie van een portobello en licht pikante en kruidige smaak van gorgonzola kaas is een populaire keuze onder de kaasliefhebbers. Je kunt dit gerecht bereiden in de oven maar uiteraard ok op de barbecue en de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel. Lees gauw verder en maak ze lekker zelf!
La proteína es uno de los términos más conocidos en el mundo del deporte. "También se dice: "¡Cualquier cosa por ganar! Alcanzar la ingesta de proteínas se ha convertido en un objetivo diario para muchas personas, Las proteínas proporcionan energía y son esenciales para la recuperación y el crecimiento muscular. Estaremos encantados de acompañarle en el proceso de cocción de proteínas al aire libre, También puedes ingerir proteínas durante las hermosas noches de verano y las barbacoas.
Por fin ha llegado la temporada de los espárragos y, con ella, el momento de disfrutar de esta deliciosa verdura primaveral. En el VUUR LAB., estamos totalmente de humor espárrago y hemos reunido una selección de productos especialmente para usted que acompañan a la perfección este sabroso manjar. En este blog, destacamos algunos productos estupendos para preparar un sabroso plato de espárragos.
¡La comodidad al servicio del hombre! Con esta sabrosa receta, ¡podrá preparar las pizzas de pan turco más sabrosas y crujientes en nuestro hornillo de exterior BBQ VUUR LAB. en un abrir y cerrar de ojos! Decore usted mismo su pizza con el topping que más le guste y hornéela en la piedra para pizza. Elijas el relleno que elijas, tus papilas gustativas bailarán. Esta pizza de pan turco es deliciosa y fácil de preparar. Una auténtica favorita de la familia. Pruébela usted mismo. Sigue leyendo y prepara este sabroso plato.
Es Pascua de liebre. Uno de esos momentos en los que apetece darse un buen capricho. Con un desayuno acogedor, un buen brunch o un sabroso regalo. Elijas lo que elijas, con nuestros divertidos consejos de Pascua siempre acertarás. ¿Quieres hacer algo diferente esta Semana Santa? Entonces organiza un acogedor brunch barbacoa de Pascua. Ponga el jardín más bonito, encienda la estufa de exterior VUUR LAB. y prepare usted mismo las recetas más sabrosas de brunch de Pascua sobre un fuego real.