Een pizza hoort niet in een doos te zitten! - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

¡Una pizza no debería estar en una caja!

Culturele samensmelting uit de VUUR LAB. pizzaoven

Deze pizza is lekker en simpel te maken. Echt een gezinsfavoriet. Probeer het zelf!

La comodidad está al servicio del hombre.
Met dit lekkere recept maak jij in een handomdraai de lekkerste en meest knisperende pizzapunten op onze alleskunner:
De VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel!

Versier zelf je pizza met de topping die jij lekker vindt en bak 'm af op de pizzasteen.
Welke topping je ook kiest, je smaakpapillen zullen dansen.
Probeer het zelf! Lees gauw verder en maak dit lekkere gerecht.

Knisperende pizzapunten gemaakt met de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel

Zelf pizza maken voor op de BBQ is ontzettend leuk en erg interactief.
Je kunt genieten van het knisperende geluid van het vuur en creatief een pizza samenstellen.
Het geeft echt een unieke smaak en laat je op een mooie zomeravond smullen in de buitenlucht.
Op de pizzasteen passen vier grote pizzapunten.

Wat heb je nodig voor vier personen (twee goed belegde punten per persoon):

1 Turksbrood
1 pot Biologische tomatensaus
1 Gele, 1 oranje en 1 rode paprika
2 cebollas rojas
150 gram Biologische ham
150 gram Biologische salami
1 plak Gorgonzola
1/2 Potje groene pesto
1 zak Geraspte kaas
1 Snijplank
2 kommetje en een kleine lepel
1 zak Houtskool en een Entrante barbacoa

"All it takes is outdoor cooking & one slice to bring everyone together."

Buon appetito!