Fruit op een rookplankje! - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

Fruit op een rookplankje!

Op dit moment is het perenseizoen

Een reden te meer om eens een kijkje te nemen naar wat je er allemaal mee kunt (buiten)koken.
Wij zijn enorm fan van peren, ze zijn gezond, sappig en je kunt er veel lekkers mee koken,
ook op de BBQ buiten kookkachel en zelfs op een rookplankje!

Één van onze lievelingsgerechten is warme peer bereidt op een rookplankje van cederhout.
Lees gauw verder en maak dit recept het lekker zelf.

Gesmolten gorgonzola met peer, honing en pecannootjes

Dit recept is ontzettend makkelijk om te maken.
Je hebt maar vier ingrediënten nodig:

Peer
Gorgonzola
Pecannoten
Honing

Zet de VUUR LAB. Cocina exterior BBQ neer op een plek met een stevige ondergrond.
Je kunt zelf kiezen waar je de kookkachel mee stookt.
Kokosbriketten, hout, briketten of houtskool.

Klik hier voor het recept.

Que aproveche.