Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10
Nuestras recetas más sabrosas para el día de la crepe 2025
Ontdek hier onze lekkerste recepten voor crêpedag 2025
Fuera, ¡todo sabe mejor!
In 2025 valt crêpedag op zondag 2 februari!
Dit is een ideale dag om samen met het gezin of je lief de lekkerste crêpes te bereiden.
Het lekkerste smaken deze als ze buiten worden gemaakt met behulp van onze VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel of maak ze met behulp van de hangende bakplaat boven een mooi kampvuurtje in de vuurschaal en de driepoot set.
Lees gauw verder en ontdek onze lekkerste receptjes.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur ons gerust een berichtje via marketing@vuurlab.nl
Wat zijn crêpes?
Crêpes zijn dunne, Franse pannenkoeken die traditioneel worden gemaakt van een beslag van bloem, eieren, melk, boter en een snufje zout.
Ze hebben een zachte, flexibele textuur en worden vaak dunner gebakken dan gewone pannenkoeken.
Crêpes kunnen zowel zoet als hartig worden bereid en zijn erg veelzijdig.
Crêpes zijn populair in Frankrijk, vooral op feestdagen zoals La Chandeleur (2 februari), waar het bakken en eten van crêpes een traditie is. Ze worden vaak gebakken in een speciale crêpepan of op een crêpeplaat voor een gelijkmatige bereiding.
Je kunt de crêpes ook bereiden op de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel.
Gebruik een gietijzeren bakplaat of een crêpepan voor een authentieke smaak
Wat is jouw favoriete smaak?
Ben jij van team zoet of team hartig?
Onze lekkerste recepten voor crêpedag 2025, we hebben een paar lekkere receptjes voor je op een rij gezet:
Zoete crêpes: Worden vaak geserveerd met suiker, fruit, jam, chocoladepasta, slagroom, of zelfs een scheutje likeur zoals Grand Marnier.
Hartige crêpes: Bekend als galettes in Frankrijk, worden gemaakt van boekweitmeel en gevuld met ingrediënten zoals ham, kaas, eieren, groenten of zalm.