Biologische Beefburgers met gegrilde groenten - Het Vuur LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código nazomer10

Waarom binnen koken als het ook in de buitenlucht kan?

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Biologische Beefburgers met gegrilde groenten. Een makkelijk en basic gerecht wat één van onze medewerkers op een doordeweekse dag heeft bereid. Waarom zou je het binnen koken als het ook buiten kan?

Een snelle en gezonde BBQ hap!

Biologische Beefburgers onderscheiden zich door hun hogere kwaliteit en smaak. Een goede keuze dus voor een doordeweekse maaltijd! Vul jouw Beefburgers aan met een mix aan verschillende groenten. Onze Cast Iron grillpan is de ideale pan om prachtige laagje aan groenten te geven.

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

Wat heb je nodig voor deze Biologische Beefburgers met gegrilde groenten?

Voor twee personen:

BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Kokos briketten en woks de leña
Olijfolie + kwastje
Spies voor de champignons
Biologische Beefburgers (Albert Heijn)
Kastanje champignons
Rode ui
Rode zoete puntpaprika
Bimi
Stokbrood en kruidenboter
Preparación
Begin met het brikettenrooster op zijn plaats te leggen in de BBQ buiten kookkachel.
Vul de BBQ starter met de kokos briketten en aanmaakwokkels en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster, plaats vervolgens het grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Smeer met het kwastje wat olijfolie op het grillrooster en geef de Biologische Beefburgers hun plaats.
Houd de Biologische Beefburgers in de gaten en draai ze om de zoveel tijd even om met de BBQ spatel. Leg ook het grillpannetje op het grillrooster.
Snijd de paprika en rode ui in platte vierhoekige stukjes, leg het vervolgens samen met de bimi in het grillpannetje.
Leg de bimi op het grillrooster en houd het goed in de gaten.
Plaats de champignons op een spies, smeer er met het kwastje wat olie overheen en leg het erbij op het grillrooster.
Houd alles wat in de gaten en kook met gevoel. Kijk wat er gebeurd en wanneer het goed voelt kan je heerlijk eten!