Black Angus Burger à la VUUR LAB. - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10

De Black Angus Burger: Smaakvol en stevig!

Bienvenido a la página de recetas. Siempre estamos buscando recetas sabrosas.
¿Tiene alguna receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.

Deze smakelijke burger valt bij iedereen goed in de smaak!

Zet de BBQ buiten, kookkachel aan en bak de lekkerste Black Angus Burgers op de bakplaat met een rood uitje en een smakelijk burgersausje met augurk van Kesbeke! Met dit recept kan je iedereen blij mee maken.
Wij maakten dit recept voor vier personen.
Met wie ga jij genieten van deze heerlijke Burgers?

P.D. También puede consultar otras recetas en nuestra sección página de recetas!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke Black Angus Burgers?

Vier personen:

4 Black Angus Burgers
4 Hamburger broodjes (met sesamzaad)
2 Gesneden Rode uitjes
Aceite de oliva om in te bakken
Sal y pimienta naar smaak
Hout om de kachel mee te stoken, of (kokos) briketten

Preparación

Steek de BBQ buiten kookkachel aan en wacht ongeveer 20 minuten totdat je een mooi vuurtje hebt met kolen.
Ponga el plancha op de buiten kookkachel
Doe er een scheutje aceite de oliva op en wacht tot de olijfolie warm is
Leg de Black Angus Hamburgers op de bakplaat
Strooi er wat zout overheen en peper
Laat de burgers even lekker bakken en draai ze na circa 2 minuten om
Leg de gesneden rode ui ook op de bakplaat en doe er nog een scheutje olijfolie overheen en wat peper en zout. Roer de uien lekker door en bak ze rondom gaar.
Na circa 3 minuten draai je de burgers nog een keer om (let op dat het het niet te hard gaat, je kookt met echt vuur!)
Haal alles van de plaat af en bak de hamburgerbroodjes nog even op de bakplaat zodat ze een beetje knapperig zijn
Beleg de hamburgerbroodjes met een lepel saus, daarna een lepel gebakken rode uien en beetje ijsbergsla, leg de hamburger erbovenop en herhaal de saus, uien en sla. Serveer op een mooi firmar! EET SMAKELIJK :)