Black Tiger Gamba's met Chimichurri - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

Een makkelijk en smaakvol BBQ gerecht voor jouw buitenkook avonturen

Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Gegrilde Black Tiger gamba's met Chimichurri.

Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Met gebruik van de vis grillrooster en een topping van Chimichurri. was het makkelijk te bereiden viel het goed in de smaak!

De combinatie van zoet, spicy & fris mag je niet missen!

Gamba's van de gril zijn vaak een liefhebber voor velen. Ben jij ook gek op vis? Dan is dit recept perfect voor jou! Gril de gamba's met behulp van ons handige vis grillrooster en het BBQ'en wordt een feestje. Met de zelfgemaakte Chimichurri saus als topping creëer je echt een smulgerecht. Bereid tijdens het grillen van de Gamba's ook deze saus voor en je hebt een heerlijke combinatie!

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

Wat heb je nodig voor deze Gegrilde Black Tiger Gamba's met Chimichurri?

Para cuatro personas:

Barbacoa Cocina de exterior VUUR LAB. (Esta vez cocinamos con la XL)
Briquetas, carbones y woks de leña
Verse of diepvries Black Tiger Gamba's
Een kom voor de Chimichurri
Bosui
Ajo
Verse peper
Hinojo
Platte peterselie
Aceite de girasol
Zout en pimienta (naar smaak)
Limoensap

Preparación

Zorg ervoor dat de Black Tiger Gamba's van te voren al wat uurtjes in goed zout water hebben gelegen.
Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Llena el arrancador de la barbacoa con carbones, briquetas y leña y espera unos 20 minutos hasta que esté listo para encender la barbacoa.
Vierta el iniciador de barbacoa en la rejilla de briquetas.
Plaats de Black Tiger Gamba's in de vis grillrooster en gril ze direct boven het vuur.
Houdt de Gamba's in de gaten en start met het maken van de Chimichurri.
Snij de bosui in stukjes en doe het in de kom.
Vergeet niet de knoflook, verse peper, venkel en platte peterselie!
Voeg wat zonnebloemolie en olijfolie toe.
Als extra kan je een schepje spice sojasaus toevoegen en wat zout en peper naar smaak.
Maak de Chimichurri af door verse limoensap toe te voegen.
Start met alles door elkaar roeren en laat het even staan zodat de smaken zich kunnen binden.
Serveer de Gamba's op een bord en kies voor smakelijke Chimichurri als topping!