Cowboy bonenschotel uit de Dutch Oven - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

Maak dit smakelijke recept samen met vrienden, het gezin of knus met z'n twee tijdens een Datenight

Een knetterend kampvuur met langzaam sudderende, gekruide bonen in een gietijzeren pot is hart en maag verwarmend!

Een saus van tomaat, uien, knoflook, bruine suiker en zoute boerenham vormt samen een stevige saus. Lees gauw verder en maak deze heerlijke Dutch oven baked beans!

We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze hartige kampvuur S'mores.

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

Wat heb je nodig voor deze bonenschotel uit de Dutch oven

1 ui, fijngesneden
8-10 ons boerenham, in blokjes
3 teentjes knoflook, geplet
1 theelepel gerookte paprika
Vier blikken van 425 gram cannellinibonen, uitgelekt
2 kopjes tomatenpassata
1/2 kopje tomatenketchup
1 kopje runderbouillon (1⁄2 kopje gereserveerd )
2 eetlepels worcestersaus
2 eetlepels balsamicoazijn
1/2 kopje zachte bruine suiker
2 eetlepels hete saus (als je het pittig wilt hebben)
zout en peper naar smaak
aceite de oliva
Madera
Iluminación woks
Borden, kommetjes en bestek

Genieten maar!

Gebakken bonen uit de Dutch Oven
Preparación
Steek de Cowboy Grill aan met aanmaakwokkels en het hout
Bak de ui en de stukjes boerenham in een Barebones Enamel Coated Dutch Oven in olijfolie tot ze goudbruin en geurig zijn.
Voeg de knoflook en gerookte paprika toe en bak nog 30 seconden.
Voeg de uitgelekte bonen toe. Giet de overige ingrediënten erbij. Plaats op laag brandende kolen en laat zachtjes sudderen gedurende 30-40 minuten, af en toe roeren.
Extra bouillon kan worden toegevoegd om te voorkomen dat de bodem aanbrandt. (Let op: deze kunnen ook op een fornuis worden gekookt.)
Zodra de saus is ingedikt, haal je de bonen van het vuur en laat je ze afkoelen voordat je ze serveert. Deze zijn heerlijk als bijgerecht of als hoofdgerecht, compleet met brood en een gebakken ei erbovenop.
Deze kampvuurbonen zijn het lekkerst rond een kampvuur mooi verhaal en je  favoriete drankje om op te warmen. COME SABROSO
Gebakken bonen uit de Dutch Oven