Gegrilde Aubergine met pindasaus - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10

¡Enciende el Outdooroven a lo grande!

Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze lekkere aubergine met pindasaus met de Weltevree Outdooroven alles-in-1 alleskunner!

Aubergine liefhebbers opgelet!

Gebruik de Outdooroven op drie verschillende manieren voor dit recept: de aubergine gaar je eerst voor in het oven compartiment, de spiesjes grill je boven het vuur en de saus verwarm je op de bovenkant van de oven. Stook de Outdooroven lekker hoog op en maak dit heerlijke recept.

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

Wat heb je nodig voor dit lekkere auberginerecept?

Para cuatro personas:

2 aubergines
Een stuk gemberwortel van ca. 3 cm
2 tenen knoflook
125 ml ketjap manis
2 el pindakaas sambal naar smaak
1 el bruine basterdsuiker
2 el seroendeng
Metalen spiezen
Steelpannetje
Leña para encender el Outdooroven

¡Fríelo!

aubergine met pindasaus Weltevree recept Outdooroven
Preparación
Calentar el horno exterior con la leña
Prik de aubergines rondom in met een vork, leg in de Ovendish en gaar ca. 30 minuten voor tot ze zacht, maar nog niet slap zijn.
Laat de aubergine afkoelen en maak ondertussen de marinade.
Snijd de knoflook en gember fijn, meng met 75 ml ketjap en laat de aubergine hier 30 minuten in marineren.
Rijg de aubergineblokjes aan de metalen spiezen en rooster in ca. 10 minuten gaar boven het vuur. Gebruik hiervoor het grillrooster van de Outdooroven.
Maak ondertussen de pindasaus. Meng in een steelpan de resterende 50 ml ketjap met de pindakaas, de basterdsuiker, 125 ml water en sambal naar smaak.
Verwarm de saus op de bovenkant van de Horno exterior tot een glad geheel. Haal de aubergine spiezen van de grill en serveer met seroendeng en de pindasaus.
Serveer er een vers stokbroodje bij om te dippen.