Gevulde portobello met gorgonzola - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

Verwen je zelf met dit heerlijke gerecht

Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en introduceren daarom graag de gevulde portobello met gorganzola kaas en pesto.

Heerlijk recept voor de kaas liefhebbers

Ben jij gek op kaas? Dan is dit recept echt iets voor jou. De combinatie van een portobello en licht pikante en kruidige smaak van gorgonzola kaas is een populaire keuze onder de kaasliefhebbers. Ook is het lekker om er pesto aan de portobello toe te voegen.

Door dit gerecht op de rookplankjes van Western Red Cedar hout te maken, krijgt de portobello een heerlijke zoet-spicy rooksmaak.
Serveer de warme portobello's direct vanaf het warme rookplankje. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar ook onweerstaanbaar lekker!

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

Wat heb je nodig voor deze gevulde portobello met gorgonzola kaas

Preparación

Plaats het briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Llena el arrancador de la barbacoa con carbones, briquetas y leña y espera unos 20 minutos hasta que esté listo para encender la barbacoa.
Vierta el iniciador de barbacoa en la rejilla de briquetas.
Plaats de bakplaat op de BBQ en gril de rookplankjes alvast een paar minuten aan (temperatuur van ongeveer 150 graden)
Maak de portobello schoon
Voeg aan de portobello een dikke klodder pesto en dikke plak gorgonzola kaas
Je kan het eventueel ook jouw favoriete kruiden toevoegen
Verplaats de portobello op de rookplankjes en leg ze op de bakplaat voor ongeveer 15 minuten (houd de portobello tussendoor in de gaten).
Haal de rookplankjes weer van de bakplaat af
Serveer de portobello op een feestelijke firmar
Maak het gerecht af met verse kruiden en smullen maar!