Kampvuur boterkoek uit de Dutch Oven - Het Vuur LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

Maak het lekker zelf met de veelzijdige Dutch Oven

Dit is een leuk en makkelijk recept voor iedereen die van bakken houdt! Makkelijk te bereiden met de Dutch Oven in de BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB.

We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit leuke recept voor het maken van een kampvuur boterkoek.

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

Wat heb je nodig voor dit recept?

Wij maakten een dubbele boterkoek in een grote Dutch oven.
Hiervoor gebruikten wij:

2 x een pak Koopmans, mix voor boterkoek
2 Biologische eieren
Amandelschaafsel
400 gram Biologische roomboter (op kamertemperatuur)
Horquilla
Kom
Mixer
Papel de horno
Cocina exterior BBQ
Briketten of kokosbriketten
Entrante barbacoa
Aanmaakwokkels, aansteker of lucifers
Genieten maar!
Preparación
Zet de BBQ buiten kookkachel op een stevige plek
Vul de BBQ starter met kokosbriketten en steek deze aan
Maak ondertussen de mix klaar, doe de twee verpakkingen mix voor boterkoek in een kom met 1/3 van het ei, en de zachte boter. Mix dit goed door elkaar tot een mooie bal. Leg het bakpapier in de Dutch oven en verdeel hierop de boterkoek bal. Druk aan, bestrooi met de amandelen en bestrijk als laatste met het eigeel.
Als de kokosbriketten vuurrood zijn (na circa 20 minuten) leg je deze op het brikettenrooster
Plaats de Dutch oven op de kolen en leg de deksel vol met kolen
Bak de boterkoek in circa 20 minuten gaar.
Laat afkoelen en haal de boterkoek na circa 25 minuten uit de Dutch oven
Snij in mooie punten
Que aproveche.
Kampvuur boterkoek gesneden op snijplank