Su cesta está vacía


Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código springfire10
Deze boterkoek is ongelofelijk lekker en makkelijk
Zo heb je een heerlijke snack voor bij de koffie als lekker tussendoortje
Maak het lekker zelf met de veelzijdige Dutch Oven
Dit is een leuk en makkelijk recept voor iedereen die van bakken houdt! Makkelijk te bereiden met de Dutch Oven in de BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit leuke recept voor het maken van een kampvuur boterkoek.
¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!
¿Qué necesita para esta receta?
Wij maakten een dubbele boterkoek in een grote Dutch oven.
Hiervoor gebruikten wij:
2 x een pak Koopmans, mix voor boterkoek
2 Biologische eieren
Amandelschaafsel
400 gram Biologische roomboter (op kamertemperatuur)
Horquilla
Ven a
Mezclador
Papel de horno
Cocina exterior BBQ
Briquetas o briquetas de coco
Entrante barbacoa
Mechas, encendedores o cerillas
¡Que aproveche!
Preparación
Coloca la barbacoa en un lugar estable
Llena el arrancador de la barbacoa con briquetas de coco y enciéndelo
Maak ondertussen de mix klaar, doe de twee verpakkingen mix voor boterkoek in een kom met 1/3 van het ei, en de zachte boter. Mix dit goed door elkaar tot een mooie bal. Leg het bakpapier in de Dutch oven en verdeel hierop de boterkoek bal.
Druk aan, bestrooi met de amandelen en bestrijk als laatste met het eigeel.
Cuando las briquetas de coco estén al rojo vivo (después de unos 20 minutos) colócalas en la rejilla para briquetas
Plaats de Dutch oven op de kolen en leg de deksel vol met kolen
Bak de boterkoek in circa 20 minuten gaar.
Laat afkoelen en haal de boterkoek na circa 25 minuten uit de Dutch oven
Snij in mooie punten
Que aproveche.