Knapperige Flammkuchen met kippendij - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10

Heerlijke knapperige Flammkuchen met kippendij

Bienvenido a la página de recetas. Siempre estamos buscando recetas sabrosas.
¿Tiene alguna receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.

Zin in een winterse BBQ? Maak dan zeker deze overheerlijke Flammkuchen

P.D. También puede consultar otras recetas en nuestra sección página de recetas!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke Flammkuchen van de BBQ Buiten kookkachel?

(para 4 personas)

Flammkuchendeeg
1 grote rode ui
Room kruidenkaas
Bieslook
Kippendijen van chef confit
Parmezaanse kaas

Preparación

Flammkuchen op pizzaschep VUUR LAB
Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij de piedra para pizza om mee te koken
Steek de BBQ Starter met briketten aan, om het  vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator 
Bestrijk de Flammkuchen met roomkaas (crème fraîche kan ook)!
Beleg de Flammkuchen met fijngesneden rode ui, geraspte kaas en Chef Confit kip als pulled chicken. Trek daarvoor de kip met twee vorken uit elkaar
Snijd de bieslook fijn
Leg alles op de Flammkuchen
Leg de Flammkuchen op de pizzaschep en schuif het op de pizzasteen ca binnen 15-20 minuten gaar (zorg dat de buiten kookkachel een temperatuur van 220 graden heeft)
Haal de Flammkuchen van de pizzasteen en serveer warm! EET SMAKELIJK

Ver el kookvideo op de VUUR LAB. Instagram Feed