Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10
Receta
Heerlijke Flammkuchen van de pizzasteen!
Heerlijke knapperige Flammkuchen met kippendij
Bienvenido a la página de recetas. Siempre estamos buscando recetas sabrosas.
¿Tiene alguna receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Zin in een winterse BBQ? Maak dan zeker deze overheerlijke Flammkuchen
P.D. También puede consultar otras recetas en nuestra sección página de recetas!
Wat heb je nodig voor deze heerlijke Flammkuchen van de BBQ Buiten kookkachel?
(para 4 personas)
Flammkuchendeeg
1 grote rode ui
Room kruidenkaas
Bieslook
Kippendijen van chef confit
Parmezaanse kaas
Preparación
Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij de piedra para pizza om mee te koken
Steek de BBQ Starter met briketten aan, om het vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator
Bestrijk de Flammkuchen met roomkaas (crème fraîche kan ook)!
Beleg de Flammkuchen met fijngesneden rode ui, geraspte kaas en Chef Confit kip als pulled chicken. Trek daarvoor de kip met twee vorken uit elkaar
Snijd de bieslook fijn
Leg alles op de Flammkuchen
Leg de Flammkuchen op de pizzaschep en schuif het op de pizzasteen ca binnen 15-20 minuten gaar (zorg dat de buiten kookkachel een temperatuur van 220 graden heeft)
Haal de Flammkuchen van de pizzasteen en serveer warm!
EET SMAKELIJK
Ver el kookvideo op de VUUR LAB. Instagram Feed