Le Croissaumon: culinaire zalm met een Franse flair - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10

Verras jouw gasten met un Croissaumon

Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en introduceren daarom graag de Croissaumon. Een verrassend uniek gerecht, ideaal voor pasen!

Geef jouw brunch een culinaire twist!

Bereid de zalm voor door een extra huidlaagje te creëren met zout en heerlijke vis kruiden. Gril tegelijkertijd de rookplankjes aan op de cocina om de aromatische geur en smaak al aan te wakkeren. Door de zalm vervolgens op de rookplankjes te laten grillen krijgt de vis een verfijnde, zoete en spicy rooksmaak. Maak jouw croissaumon af met een vleugje Zaanse mayonaise, spinazie en ei. Voor de liefhebbers kan de toevoeging van avocado ook nog zorgen voor een extra romige sensatie!

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

Wat heb je nodig voor deze unieke Croissaumon?

Preparación

Kook alvast wat eieren.
Coloque la rejilla de briquetas en el hornillo de la barbacoa.
Llena el arrancador de la barbacoa con carbones, briquetas y leña y espera unos 20 minutos hasta que esté listo para encender la barbacoa.
Vierta el iniciador de barbacoa en la rejilla de briquetas.
Plaats de grillrooster op de BBQ en gril de rookplankjes alvast een paar minuten aan (temperatuur van ongeveer 150 graden)
Snij de citroen in plakjes.
Bereid de zalm voor door er wat zout en vis-a-vis viskruiden overheen te strooien.
Leg 2 plakjes citroen op de zalm.
Verplaats de zalm op de rookplankjes en leg ze op de grillrooster voor ongeveer 20 minuten (houd de zalm tussendoor in de gaten).
Haal de rookplakjes weer van de grillrooster af, snij de zalm en maak de croissant open.
Decoreer de croissant met wat Zaanse Mayonaise en 3 of 4 verse spinazie blaadjes.
Leg de zalm op het spinazie 'bedje' en snij het ei in plakjes voor daarbovenop!
Maak de croissant af en serveer het gerecht op een mooi bord.  
Voor de liefhebbers; voeg wat avocado toe.