Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10
De geur van herfst begint met een lekkere Apple Crumble
Bereid dit toetje samen met het gezin rond het vuur!
Een heerlijk recept voor in de Outdooroven
Bienvenido a la página de recetas del VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van de Outdoor Apple Crumble met de Outdooroven van Weltevree in de Oven Dish.
Recept van Weltevree
¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!
¿Qué necesita?
Ingredientes:
100 gram tarwebloem
50 gram ongezouten boter
75 gram suiker
1 kilogram (Elstar) appels
95 gram ongebrande hazelnoten
2 theelepels kaneel
2 eetlepels poedersuiker
8 bollen vanille-ijs (optioneel)
Tools:
Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!
Preparación
Hoe maak je deze heerlijke Outdoor Apple Crumble?
Steek de Outdooroven aan en laat de temperatuur op ongeveer 200 graden komen.
Mix de bloem, boter en twee derde van de suiker en kneed tot een samenhangend deeg.
Snijd de appels in blokjes. Vet de oven dish in en plaats de appelblokjes in de dish. Bestrooi met kaneel en de resterende suiker.
Verkruimel het deeg en hak de hazelnoten grof. Strooi het deeg en de grofgehakte hazelnoten over de appelblokjes.
Plaats de ovenschaal in de Outdooroven en bak voor 25 tot 30 minuten, tot het deeg goudbruin en gaar is. Haal de crumble uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.
Serveer de Apple Crumble zoals hij is of schep er een grote bol vanille-ijs bij.
Genieten maar!