Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10
Recept voor heerlijke Pimientos de Padron
Heerlijk smakelijk Tapas gerecht uit Spanje !
Ontdek de verrukkelijke smaak van de Pimientos de Padron. Deze kleine, groene en geurige Spaanse pepertjes komen oorspronkelijk uit de regio Padrón in Galicië, waar ze ook hun naam aan te danken hebben. Ze zijn heerlijk als tapasgerecht en worden vaak gebakken/gegrild en bestrooid met grof zeezout. Om je vingers bij af te likken zo lekker!
Zet de BBQ buiten kookkachel alvast aan!
Bienvenido a la página de recetas del VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken deze Pimientos de Padron op de BBQ buiten kookkachel in een gietijzeren grillpan.
¡Receta del VUUR LAB. !
¿Tú también tienes una sabrosa receta para fogatas? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!
¿Qué necesita?
Ingredientes:
Bakje Padron pepers
Aceite de oliva
BBQ tang of spatel
(zee)zout
Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!
Preparación
Hoe maak je deze heerlijke Pimentos de Padron?
Zet de BBQ buiten kookkachel aan of andere vuurplaats zodat deze goed op temperatuur is.
Doe de padron pepers in een pan met olijfolie, wij gebruikten dit keer onze Cast iron grill pan.
Roer regelmatig, tot ze aan alle kanten bruin en licht gekaramelliseerd zijn.
De pepers moeten zacht worden, maar nog steeds een beetje knapperig zijn.
Ongeveer 5-7 minuten in een pan op middelhoog vuur.
Strooi vervolgens naar smaak (zee)zout over de pepers en serveer direct.