Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10
Receta
Low & Slow Smokey Pineapple van OER BBQ kok Iwan
Een makkelijk & smaakvol nagerecht voor op de VUUR LAB. buiten kookkachel
Sluit het BBQ Feestje goed af met deze heerlijke warme ananas uit het vuur
Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Smokey BBQ Pineapple. Zeer smaakvol en ontzettend makkelijk om te maken.
Iwan van OER BBQ maakte dit nagerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Iedereen was ontzettend enthousiast over het heerlijk eten, deze warme ananas was een heerlijke afsluiter van de avond!
Heerlijk recept voor iedereen die gek is op ananas
Ben jij gek op ananas? Dan is dit recept echt iets voor jou. De ananas lig uren lang te smeulen de hete kooltjes op het brikettenrooster van de BBQ Buiten kookkachel. Als je klaar bent met barbecueën is dit zoete nagerecht de kers op de taart!
TIP:
Serveer de warme ananas met een klein glaasje Jack Daniels Tennessee Fire bij dit nagerechtje.
Dit is een blend van Jack Daniels Old No. 7 en een hete en scherpe kaneellikeur.
Het resultaat is een drank met een uitzonderlijk zachte smaak en een vurige afdronk.
¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!
Wat heb je nodig voor deze Smokey BBQ Pineapple?
Para cuatro personas:
1 verse Ananas
BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Briquetas, carbones y woks de leña
Canela
Bruine basterdsuiker
Preparación
Plaats het briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Llena el arrancador de la barbacoa con carbones, briquetas y leña y espera unos 20 minutos hasta que esté listo para encender la barbacoa.
Vierta el iniciador de barbacoa en la rejilla de briquetas.
Leg de ananas in de hete kooltjes
Laat de ananas smeulen in hete kolen net zo lang tot deze aan de buitenkant zacht aanvoelt de ananas zal zwart kleuren dat is verder geen probleem. Af en toe draai je de ananas om de andere kant te verwarmen.
Als je denkt dat hij klaar is snij je de buitenkant eraf je kan dan het binnenster er uitsnijden als je wil en leuke blokjes schijfjes ervan snijden daarover strooi je bruine basterdsuiker en een goede snuff kaneel.
Serveer de stukjes warme ananas op een mooie schaal, tabla de fumar o firmar
Tip: Serveer er een glaasje Jack Daniels Tennessee Fire bij!