Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10
Klaar terwijl jij lekker onderuit zakt bij het kampvuur
Gesmolten camembert met honing en pecannoten is altijd een goed idee!
Dit recept is makkelijk te maken.
Om in de winter- en herfstsfeer te komen is dit een fantastisch borrelhapje.
Lekker smeuïg en vol smaak.
Steek het vuur in de vuurschaal gezellig aan en maak zelf dit rookplank gerechtje.
Speciaal voor de bourgondische buitenkokers
Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze makkelijke en smaakvolle camembert met honing en pecannootjes klaar op een rookplankje met de driepoot set en grillrooster van het VUUR LAB.®
Lik je vingers af bij dit smeuïge camembert gerechtje van de cederhouten rookplank
Dit wil je!
Camembert is een witte schimmelkaas, die van koemelk wordt gemaakt. De gebruikte schimmel is Penicillium camemberti. Wij gebruiken het vaak op een rookplankje en maken er een feestje van tijdens een borreluurtje bij een kampvuurtje.
De combi van hartig, zoet en een knapperig peccannootje is echt fantastisch. De rijke smaak van de pecannoot en zijn boterachtige, knapperige structuur maakt ze perfect voor zowel zoete als hartige gerechten.
Descúbralo usted mismo.
¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!
Wat heb je nodig voor dit camembert recept?
Ingrediënten voor twee personen:
1 Camembert kaasje
Honing
Pecannoten
Baguette
Herramientas
Superfoodies opgelet, dit recept is een vitaminebom!
Preparación
Zet de VUUR LAB.® driepoot set met hangend grillrooster op een stevige plek in de tuin zet de vuurschaal eronder
Steek het vuur aan met de aanmaakwokkels
Laat het vuur mooi branden en leg er af en toe een stukje hout bij
Snij een klein keepje in de bovenzijde van de camembert en haal de 'korst' eraf
Doe een beetje honing over de camembert
Leg er een handje pecannoten bovenop
Leg de gevulde peren op het rookplankje
Leg de camembert op het rookplankje en neem het mee naar de driepoot set en leg het rookplankje op het hangende grillrooster. Let op dat het vuur laag blijft en de rookplank niet raakt, alleen verwarmen!
Wacht ongeveer 25 a 30 minuten tot de camembert lekker warm is en van binnen gesmolten!
Snij ondertussen wat stokbrood en haal het rookplankje van het rooster af.
Que aproveche.