Veggie Habibi Pumpkin - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

Laat je smaakpapillen dansen met dit heerlijke herfstrecept

Bienvenido a la página de recetas del VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze Habibi Pumpkin in het grillrooster op de BBQ buiten kookkachel van het VUUR LAB.

 

Receta

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

¿Qué necesita?

Ingredientes:

Calabaza ecológica
Habibi Hierbas vegetarianas
Aceite de oliva

Tools:

Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!

Preparación

Hoe maak je deze heerlijke Habibi Pumpkin?

Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan en laat de temperatuur op ongeveer 200 graden komen.
Snij de Biologische pompoen in plakken van circa 1,5 a 2 cm dik
Leg de pompoen in een schaal en bestrooi met de habibi veggie kruiden en sprenkel er wat olijfolie overheen. Meng de kruiden met de olie over de pompoen.
Open het vis grillrooster en leg de plakken pompoen ertussen
Plaats het vis grillrooster met de pompoen op het warme grillrooster, hou de temperatuur in de BBQ buiten kookkachel rond de 200 graden
Rooster totdat de pompoen mooi zacht is en een gekarameliseerde bruine kleur heeft.
Genieten maar!