Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10
Deze verwennerij is vooral populair bij kids, kampeerders en outdoor-liefhebbers
De combinatie van geroosterde warme marshmallows en speculaas koek is ontzettend lekker!
Dit recept is makkelijk te maken.
Om in de winter- en herfstsfeer te komen is dit een fantastisch dessert!
Lekker smeuïg en vol smaak.
Steek het vuur in de vuurschaal gezellig aan en maak het lekker zelf.
Dit recept is perfect om tijdens de herfstvakantie te maken met de kinderen.
Nodig gezellig een paar vriendjes en/of vriendinnetjes uit en geniet van de lekkerste kampvuuravonturen.
Voor jong en oud een zoete verwennerij!
Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze makkelijke en smaakvolle speculaas 'S mores met vuurschaal van het VUUR LAB.®
Lik je vingers af bij dit knapperige en tevens smeuïge zoete gerechtje
Dit wil je!
Perfect voor bij de barbecue: 'S mores! Leg 8 petit-beurre koekjes klaar met op elk koekje een plakje chocolade. Rooster de marshmallows totdat ze beginnen te kleuren en te smelten. Leg ze op de koekjes met chocolade en werk alles af met een tweede petit-beurre koekje. Smullen maar!
¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!
Wat heb je nodig voor deze speculaas 's mores
Ingredientes
Een zak marshmallows of de caramel marshmallows van Smokey Goodness
Speculaasjes (met amandel)
Herramientas
Zoet, knapperig en warm met een vleugje magie
Preparación
Zet de VUUR LAB.® de vuurschaal op een stevige plek in de tuin, leg het hout erin en steek het vuur aan met aanmaakwokkels en lucifers.
Laat het vuur even 20 minuten branden tot er een mooi vuur is om mee te grillen en roosteren.
Leg er af en toe een stukje hout bij
Steek een marshmallow aan je spies
Rooster de marshmallow boven het vuur (pas op dat ie niet in de fik vliegt!)
Neem de tijd, niet in het vuur steken.
Als de marshmallow rondom warm is een een klein beetje carameliseert, dan haal je hem eraf en kun je er twee speculaasjes omheen doen.
Que aproveche.