Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10
Receta
Vurige BBQ Jalapeño cheddar worst
Een pittige sensatie op de BBQ buiten kookkachel
Laat je verrassen door de combinatie van worst, cheddar en rode Spaanse pepers
Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de jalapeño cheddar worst.
Naast de vele gerechten die Iwan van OER BBQ heeft gemaakt tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!', zijn wij ook verrast met het gerecht: de Jalapeño cheddar worst.
Buiten koken is kunst!
Door de verse worstjes te vullen met jalapeño pepers en cheddar kaas is elke hap smaakvol. Het langzaam grillen van de worstjes op de BBQ buiten kookkachel zorgt ervoor dat de smaken heerlijk samen gaan, de buitenkant wordt knapperig terwijl de binnenkant smelt. Dit gerecht is perfect voor een zomerse barbecue, gegarandeerd lekker voor het hele gezin!
¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!
Wat heb je nodig voor deze lekkere jalapeño cheddar worstjes
Para cuatro personas:
BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Briquetas, carbones y woks de leña
Cuchillo en snijplank
Verse worst of verse saucijsjes
Kipkruiden
Vers gesneden Spaanse pepers
Queso cheddar
Preparación
Snij de bovenkant van de worstjes open of maak er een sleufje in met je vingers.
Strooi wat kipkruiden en gesneden pepers in de worstjes.
Llena el arrancador de la barbacoa con carbones, briquetas y leña y espera unos 20 minutos hasta que esté listo para encender la barbacoa.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster en plaats vervolgens de grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Laat de BBQ buiten kookkachel warm worden tot ongeveer een temperatuur van 65 graden en laat de worstjes 'Slow grillen'.
Leg wat plakjes cheddar kaas op de worstjes en laat het wat smelten.
Leg nu de worstjes op het hete gedeelte van de BBQ buiten kookkachel zodat het velletje aan de onderkant bruin wordt of zelfs kapot springt.
Smullen maar!