Warme gerookte peer met gorgonzola honing en pecannootjes - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

Speciaal voor de bourgondische buitenkokers

Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze makkelijke en smaakvolle peer met gorgonzola, honing en pecannootjes klaar op een rookplankje met de BBQ buiten kookkachel van het VUUR LAB.®

Warme peer bereid op een rookplankje van cederhout

Dit wil je!

Peren zijn rijk aan vezels en bevatten daarnaast verschillende vitamines y mineralen. Ook vind je in peren speciale stoffen met een positieve uitwerking op onze gezondheid, zoals flavanolen anthocyanen. Dit maakt dat peren diverse gezonde voordelen hebben.

De combi van hartig, zoet en een knapperig peccannootje is echt fantastisch.
Descúbralo usted mismo.

¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!

Wat heb je nodig voor deze warme peer met gorgonzola?

Ingrediënten voor twee personen:

1 rijpe peer
Honing
Pecannoten
Gorgonzola

Herramientas

Superfoodies opgelet, dit recept is een vitaminebom!

Preparación
Zet de VUUR LAB.® BBQ buiten kookkachel met grillrooster op een stevige plek in de tuin
Steek de BBQ kolenstarters aan, leg een paar aanmaakwokkels op het brikettenrooster en steek deze aan. Vul de kolenstarters met kokosbriketten en wacht circa 20-25 minuten tot de kolen gloeiend heet zijn. Giet ze daarna leeg over het brikettenrooster.
Leg het grillrooser op de BBQ buiten kookkachel zodat deze alvast op kan warmen
Snij de peer doormidden en haal het klokhuisje eruit
Doe een beetje honing op de peer in de holte waar het klokhuisje in zat
Doe er een flinke eetlepel gorgonzola op
Leg de gevulde peren op het rookplankje
Leg de rookplankjes op het grillrooster
Dek af met een deksel/bakplaat
Rook ongeveer 20 minuten
Als laatste hak je wat pecannootjes en strooi deze over het gerechtje. Eet smakelijk!