Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10
Receta
Een combinatie van zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek
Een heerlijke recept voor op de rookplankjes
Verwen jezelf met dit heerlijke gerecht of verras je gasten er mee
Bienvenido a la página de recetas. Siempre estamos buscando recetas sabrosas.
Dit keer hebben we een heerlijk gerecht van sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek. Met dit recept maak jij je gasten zeker blij!
Verwen je gasten met dit heerlijke combinatie
Inspiratie nodig voor een recept voor je gasten? Dan is dit de perfecte gerecht. Een combinatie van heerlijke sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek.
Maak de kabeljauw op smaak met olijfolie met knoflook, pimienta y sal. Pas op dat je niet te veel zout toevoegt, want ontbijtspek is erg zoutig van zichzelf. Wikkel vervolgens de kabeljauw in het ontbijtspek.
Door het gerecht te maken op het Western Red Cedar rookplankje krijgt je gerecht een heerlijke zoet-spicy rooksmaak.
Deze samenstelling is ook heel lekker om te eten in combinatie met de Tomasu Soy Sauce!
¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!
Wat heb je nodig voor de kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek?
Preparación
Coloque la rejilla de briquetas en el hornillo de la barbacoa.
Llena el arrancador de la barbacoa con carbones, briquetas y leña y espera unos 20 minutos hasta que esté listo para encender la barbacoa.
Vierta el iniciador de barbacoa en la rejilla de briquetas.
Leg de rookplankjes op het rooster van je buiten kookkachel en laat de aroma van de tabla de fumar vrij komen. Pas op dat de rookplankjes niet in brand vliegen!
Marineer je kabeljauw met olijfolie met knoflook
Wikkel de kabeljauw in plakjes ontbijtspek
Leg de kabeljauw met ontbijtspek op de geroosterde rookplankjes en leg het vervolgens op de kookkachel.
Leg de deksel op de kookkachel en laat het ongeveer 20 minuten gaar worden. Hou het ondertussen ook goed in de gaten.
Na 20 minuten serveer het op een feestelijke firmar
Maak het gerecht af met verse tijm en smullen maar!