Su cesta está vacía
Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10
Receta
Zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing
Een perfecte BBQ combinatie van smaak en texturen!
Leuk voor zomerse buitenkook feestjes!
Bienvenido a la página de recetas
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing.
Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Met gebruik van een streepje honing als laatste toevoeging waren wij zeer verrast!
Een heerlijke hapje of een verrassend bijgerecht
Puntpaprika's zijn vaak een welbekende toevoeging in de buitenkook wereld. Of je het nu bereid als bijgerecht of hoofdgerecht, het valt altijd wel in de smaak! Met puntpaprika kun je allerlei gerechten maken, voor dit recept hebben wij alleen geitenkaas en honing gebruikt. Het is een makkelijk recept om te maken en de bereiding duurt niet heel lang.
¿Tú también tienes una receta sabrosa? ¿Te gustaría compartirla con nosotros?
Envíenos un correo electrónico y lo pusimos en línea.
Consulte otras recetas en nuestra página de recetas!
Wat heb je nodig voor deze zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing?
Para cuatro personas:
Barbacoa Cocina de exterior VUUR LAB. (Esta vez cocinamos con la XL)
Briquetas, carbones y woks de leña
Snijblok
Rode punt paprika's
Queso de cabra
Honing
Preparación
Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Llena el arrancador de la barbacoa con carbones, briquetas y leña y espera unos 20 minutos hasta que esté listo para encender la barbacoa.
Vierta el iniciador de barbacoa en la rejilla de briquetas.
Plaats de grillrooster ook in de BBQ buiten kookkachel en ga verder met de bereiding van de paprika.
Snijd de zoete puntpaprika door midden.
Verwijder de zaadlijsten.
Stop een paar kleine brokjes geitenkaas in de stukken punt paprika.
Leg de puntpaprika's op de grillbooster tot de geitenkaas zacht is geworden.
Verdeel de kaas wat beter over de puntpaprika's en voeg een streepje honing toe.
Serveer het met een leuke serveerplank en geniet!