Vier de jaarwisseling buiten met een tuinfeestje - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

Vier de jaarwisseling buiten met een tuinfeestje

Preparación

Combineer de ingrediënten:
Schenk het druivensap en appelsap in een grote pan. Voeg de sinaasappelschijfjes, citroenschijfjes, kaneelstokjes, kruidnagels, steranijs en gember toe.

Verwarm langzaam:
Verwarm het mengsel op een laag vuur. Laat het niet koken, want dan gaan de smaken verloren. Het sap moet slechts zachtjes pruttelen.

Laat trekken:
Laat de glühwein ongeveer 15-20 minuten trekken, zodat de kruiden hun smaak afgeven.

Zoeten naar smaak:
Voeg honing of ahornsiroop toe als je een zoetere glühwein wilt. Roer goed door.

Serveren:
Zeef de glühwein om de kruiden en stukjes fruit te verwijderen. Serveer warm in mokken of hittebestendige glazen. Garneer eventueel met een kaneelstokje of een sinaasappelschijfje.

Consejo:
Je kunt de glühwein bereiden in een grote ketel boven de VUUR LAB. buiten kookkachel of met een stoere juego de trípodes voor extra sfeer tijdens het tuinfeest.

Geniet van deze winterse klassieker en proost op een warme en gezellige jaarwisseling!