Waarom binnen koken als het buiten kan? - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10

¿Por qué cocinar dentro cuando puedes hacerlo fuera?

Borrelen, kokkerellen en genieten bij het vuur

Waarom zou je binnen koken als het buiten kan?

Of je nu simpel wat pannenkoekjes bakt of lekker aan de slag gaat met kabeljauwfilet en spek op een Western Red Cedar rookplankje...
Fuera, ¡todo sabe mejor!

Geniet van de warmte van het vuur en tuur in de dansende vlammen

Laat na een lange werkweek of werkdag alles van je afglijden.
Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan, zet een luie stoel neer met wat kussens erin of een warme schapenvacht en strijk neer.

Geniet van de warmte van het vuur en tuur fijn in de dansende vlammen.
Onder het genot van een hapje en zelf bereid hapje.
Je kunt heerlijke gerechten bereiden op de bakplaat, het grillrooster of bijvoorbeeld in de wok.
Zo kun je het nuttige met het aangename combineren!
Wij zijn zelf razend enthousiast en ons motto is:
'Waarom binnen koken als het buiten kan!'

Shop de lekkerste producten voor bij het kampvuur

VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel Autumn

De leukste avonden beleef je buiten

Mejillas sonrojadas y corazones cálidos

Ontdek de mogelijkheden van het buiten koken met een driepoot-set.
Verras jouw gasten met zoete en hartige lekkernijen en geniet van de beleving.
Maak bijvoorbeeld een lekkere stoofpot in de heksenketel en grill als toetje of tussendoortje caramel appeltjes op een spies.

Manzanas caramelizadas al fuego

Geef je herfstgroenten wat extra pit

Ontdek de lekkerste kruidenmixen!
Tijdens ons laatste buitenkook avontuur gebruikten wij de Habibi Veggie kruidenmix van Natural Spices.
De herfstgroenten hebben wij gebakken op de plaat van de VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel en daarna gebruikt in een heerlijk stoofpotje.

De verdad, no tendrá suficiente.
¿El sabor? El jengibre y el pimentón aportan un sabor ligeramente dulce y picante a la vez.
La textura gruesa de los trocitos de cebolla, el comino y la guindilla dan a las verduras un agradable toque crujiente y además hacen que el plato quede bonito.

Maar het echte bonuspunt is natuurlijk dat jij voilà - zonder gedoe - een gezond, lekker gerecht van de plancha tovert.

Habibi Veggie verduras de otoño a la plancha VUUR LAB.® XL Barbacoa Cocina de exterior