Warm camembertje voor bij de borrel - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10

Camembert caliente para acompañar las bebidas

Warme kaas van de BBQ is altijd een goed idee

De ultieme droom van kaaslovers! Smeuïg, warm en smakelijk..

Op zoek naar een lekker hapje, voorafje of gewoon voor erbij?
Dan is dit warme camembertje met nootjes, honing en druiven een heerlijk gerechtje.
¿A quién vas a sorprender?

 

¿Qué necesita?

Dit gerechtje is makkelijk te bereiden en zeer geschikt voor de Winter BBQ!

(para 4 personas)

1 Camembert kaasje
Handje Verse druiven
Handje gemengde ongezouten nootjes, bijvoorbeeld een mix van: cashewnoten, pecannoten en macadamia noten
Biologische Honing
Een paar takjes verse rozemarijn
Een stukje Aluminiumfolie
Cuchillo
woks de leña en briketten
Hornear camembert en sartén de hierro fundido VUUR LAB. Barbacoa Cocina de exterior

Preparación

Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij kokosbrikettenom mee te koken. Hiervoor start je eerst op met de BBQ Starter. Steek de BBQ Starter aan, om het  vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator 
Leg het brikettenrooster in de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel, hierop komen de gloeiende kokosbriketten
Leg nu het grillrooster op de kookkachel
Pak het Cast Iron grillpannetje en leg hier een stukje aluminiumfolie op
Leg het Camembertje op de folie en bereid deze alvast voor Snij de druiven in tweeën, en verdeel deze over de camembert
Strooi een handje nootjes eroverheen
Als laatste doe je de Biologische honing erover als topping!
Zet het cast iron pannetje met de camembert op  het grillrooster en dek deze af met de plancha
Wacht ongeveer 8-10 minuten, dan is je gerechtje klaar!
Steek de rozemarijn takjes erin en zet het dampende camembert kaasje op tafel!
Tip: Serveer met toast
Aansnijden warme camembert a la VUUR LAB. Winter

Delicioso con guarnición

Krat VUUR LAB. Hout