Su cesta está vacía



Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código winterfire10



Camembert caliente para acompañar las bebidas
Warme kaas van de BBQ is altijd een goed idee
De ultieme droom van kaaslovers! Smeuïg, warm en smakelijk..
Op zoek naar een lekker hapje, voorafje of gewoon voor erbij?
Dan is dit warme camembertje met nootjes, honing en druiven een heerlijk gerechtje.
¿A quién vas a sorprender?
¿Qué necesita?
Dit gerechtje is makkelijk te bereiden en zeer geschikt voor de Winter BBQ!
(para 4 personas)
1 queso Camembert
Un puñado de uvas frescas
Handje gemengde ongezouten nootjes, bijvoorbeeld een mix van: cashewnoten, pecannoten en macadamia noten
Miel ecológica
Unas ramitas de romero fresco
Un trozo de papel de aluminio
Cuchillo
woks de leña y briquetas

Preparación
Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij kokosbrikettenom mee te koken. Hiervoor start je eerst op met de BBQ Starter. Steek de BBQ Starter aan, om het vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een Ventilador de barbacoa
Coloque la rejilla de briquetas en la estufa VUUR LAB. BBQ Outdoor, encima de la cual se colocarán las briquetas de coco incandescentes
Ahora coloque la rejilla de la parrilla en la estufa de cocción
Coge la sartén de hierro fundido y coloca encima un trozo de papel de aluminio.
Leg het Camembertje op de folie en bereid deze alvast voor Snij de druiven in tweeën, en verdeel deze over de camembert
Strooi een handje nootjes eroverheen
Por último, ¡añada la miel ecológica por encima como topping!
Coloque la sartén de hierro fundido con el camembert en la rejilla de la parrilla y cúbralo con el plancha
Espere unos 8-10 minutos, ¡y su plato estará listo!
Steek de rozemarijn takjes erin en zet het dampende camembert kaasje op tafel!
Consejo: Servir con tostadas

Delicioso con guarnición
